Film i TV

Vin Diesel na štakama

Aside Banners

‘Fast & Furious’ serijal nije niti blizu kraju – planiraju se još barem tri nastavka

Piše , Objavljeno

Iako je iza njih već šest nastavaka i tragična smrt jednog od glavnih likova, Fast & Furious serijal neće prestati sa sedmim dijelom i vrlo će se vjerojatno nastaviti barem do desetke!

fast and furiousSmrt Paula Walkera je itekako šokirala sve fanove Fast & Furious franšize i to taman u trenutku kada je ona ponovno stala na noge i počela donositi ogromne pare. Samo su zadnja dva nastavka Universalu priskrbila preko 1,4 milijarde dolara zarade diljem svijeta na kino blagajnama, a gdje su tu još popratni sadržaji i ostale sitnice na kojima se zarađuje prava para?! Upravo zato je odlučeno kako su biznis i novac ipak prije emocija te da će se show jednostavno morati nastaviti bez jednog od svojih najprepoznatljivijih lica.

Predsjednica Universala Donna Langley tako je na pitanje može li franšiza nastaviti bez Walkera odgovorila: “Vjerujem da može. Mislimo da nam slijede još barem tri nastavka. Paul je i uvijek će biti ključan dio priče, ali postoji još mnogo drugih zanimljivih likova i prilika da se uvedu neki novi junaci. Mislim da je ovo još uvijek franšiza koja raste. Vidjet ćemo kako će proći Furious 7, ali zarada na box officeu je narasla s prošla tri nastavka, pogotovo na stranom tržištu. Stoga, mislimo da ovdje ima još dosta toga za rudariti.

fast and furious 1

Eto, šefica je rekla da se očekuju još barem tri nastavka, a već se naveliko govori o tome kako bi se Justin Lin trebao vratiti u redateljsku stolicu. Naravno, treba uzeti u obzir i zamor materijala i zasićenje publike (realno) sve nebuloznijim pričama i akcijskim eskapadama, ali vidjet ćemo kako stvari stoje već početkom travnja iduće godine kada Furious 7 napokon dolazi u kina. Jason Statham kao prolupali negativac željan osvete, Vin Diesel, Dwayne Johnson i Paul Walker kao relativno dobri dečki… beba!

TAGOVIauti fast and furious franšiza nabrijani auti Paul Walker serijal the rock universal vin diesel

Komentiraj