Zabava

Sodoma i Gomora

Aside Banners

Fergie je u novom spotu okupila vrhunske hollywoodske MILF-ove i pobudila naše mokre snove

Fergie je neko vrijeme izbivala s glazbene scene, ali sada se odlučila vratiti i to spotom koji uistinu ne može proći nezapaženo.

Piše , Objavljeno

U svijetu u kojem se žene sve više oslanjanju na svoj fizički izgled, atribute i vulgarno pokazivanje istih, neke su od njih spremne otići i nekoliko koraka dalje te se uistinu bez imalo srama pokazati svijetu. Fergie, koja se nikada nije sramila svoje seksualnosti i pokazivanja iste, tako je odlučila prodrmati glazbeni svijet i maštu svakog muškarca na planeti svojim povratničkim spotom M.I.L.F. $, a kako njezina vrhunska polugola figura ne bi bila jedino što će ljudi zapaziti, pobrinula se da isto učini i nekoliko drugih slavnih majki iz njezine “ekipe”!

Fergie – M.I.L.F. $:

Ne znamo zapravo što bismo rekli na ovaj video i je li nam se sviđa ili gadi, ali svakako je pretjeran u svakom pogledu. Ipak, čak će i najveći kritičari vulgarnosti reći kako vidjeti zgodne i utegnute hollywoodske majke pune para dok se u oskudnim lateks-kostimićima polijevaju mlijekom nije najgora stvar na svijetu, a bez sumnje stoji kako je Fergie i u svojoj 42. godini života atomska bomba. Što se tiče njezinih prijateljica, otvoren je i poseban Instagram račun koji ih je sve lijepo predstavio, ali ne sumnjamo kako će svatko tko prati zbivanja iz showbiza moći prepoznati curke poput Kim Kardashian, Chrissey Teigen, Ciare i Allessandre Ambrosio. Jedino nam taj Mom’s I’d Like to Follow twist popularnog M.I.L.F. akronima nekako ne leži…

TAGOVIAllessandra Ambrosio Chrissey Teigen ciara fergie kim kardashian M.I.L.F. $ mlijeko seksi spot

Komentiraj