Film i TV

gone too soon

Aside Banners

10 odličnih serija koje su trajale samo jednu sezonu, a trebaš ih pogledati

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

>> Vrati se na početak

Tuca & Bertie

Animirana priča o dvije ptice koje žive u istoj zgradi je oduševila svakog tko se usudio stisnuti play, a Tiffany Haddish i Ali Wong su odradile vrhunski posao s davanjem glasova. Netflix je napravio ooogromnu grešku i ukinuo je seriju, ali će se vratiti nekad ove godine na Adult Swimu što će ju i diskvalificirati s ove liste. Dok se to ne dogodi, moramo ju spomenuti.

.

The Get Down

Možda pomisliš da smo jazavci koji su uvrstili ovu seriju o nastanku hip-hopa od dvije sezone na ovu listu, ali Netflix je zeznuo stvar i prevario nas sve. Prva sezona je podijeljena na dva dijela pa vas to može zbuniti, ali i dalje je u pitanju jedna jako skupa sezona i projekt Baza Luhrmanna koji nije naišao na šire odobravanje javnosti i kritike. Šteta – jer je u pitanju bila nabrijana serija puna vrhunskih scena, kostima i glazbe.

.

Godless

Vrhunski vestern koji nije otkazan već je snimljen kao jedna jedina sezona. Nije toliko tragično kao otkazivanje ostalih serija s ove liste. Serija je odlična i zapravo je šteta što ju Netflix nije uspio progurati. 8.3 na IMDB-ju, 85 posto na Rotten Tomatoesu? Come on, ovo se gleda.

.

 

Luck

HBO-ova serija s Dustinom Hoffmanom u glavnoj ulozi je imala potencijal da postane vrhunski projekt koji će se gledati godinama, ali nije prošlo. Zašto ova serija o kockanju, konjskim utrkama i spletkama nije doživjela drugu sezonu? Tri konja su umrla na snimanju, morali su zatvoriti produkciju.

.

Constantine

Još jedan DC-jev junak, zabavna adaptacija nije dobro prošla jer se 2014. godine nije baš pretjerano vjerovalo da superjunačke serije mogu opstati na televizijskim ekranima. K tome, zvučat će bizarno, ali dobila je termin prikazivanja u petak navečer – što nikako nije dobar termin za seriju čija su primarna ciljana publika mladi ljudi.

.

TAGOVIfirefly My So Called Life nostalgija serije serije iz devedesetih