Film i TV

Aside Banners

25. Bond: datum izlaska, naslov, glumačka postava, redatelj, radnja – znamo sve

Piše , Objavljeno

Ovo je sve što znamo o novom Bondu. James Bondu. 25-om po redu.

Never gets old!

Znamo naslov! (valjda)

Prvi radni naslov bio je ‘Shatterhand’, no najnovija saznanja kažu da će se najnoviji Bond zvati ‘Eclipse’.

Znamo datum izlaska!

25. nastavak franšize o najpoznatijem agentu na svijetu očekuje se u kinima 8. travnja 2020. godine.

Znamo redatelja!

Jednako kao što se mijenjao naziv pa i datum izlaska, tako se promijenila i glavna osoba iza filma- redatelj. Iako je prvotno najavljeno da će najnoviji Bond režirati Danny Boyle (dobitnik Oskara za Slumdog Millionare), on je uklonjen iz projekta nakon “kreativnih razlika” s producenticom Barbarom Broccoli i zvijezdom Danielom Craigom. Iako se ne zna oko čega su se redatelj i glumac razilazili, zadnje glasine su da je Boyle na kraju filma htio ubiti Bonda. Jasno nam je zašto se to Craigu nije svidjelo. Uskoro se našao novi redatelj koji je zamijenio Boylea-  Cary Joji Fukunaga (najpoznatiji po seriji ‘Maniac’).

Znamo i glavnu glumačku postavu!

https://cdn3.movieweb.com/i/movie/rQxN23zAS6vln5IFY6JpwCtjsAeJ5D/384:50/James-Bond-25.jpg

Unatoč početnoj nesigurnosti, potvrđeno je da će se Daniel Craig po posljednji puta vratiti  u ulogu Bonda.

Bondova djevojka iz SPECTRE-a, Dr. Madeleine Swann koju glumi  Léa Seydoux, vratit će se i u nastavak filma. Bond je zadnji put viđen kako s njom odlazi u Aston Martinu nakon što ju je spasio od Ernsta Stavra Blofelda, a navodno će se u najnovijem filmu i oženiti. Rane glasine o filmu sugeriraju da će Bondova draga biti ubijena, slično njegovoj supruzi Tracy u knjizi i filmu ‘Her Majesty Secret Service’.

Ben Whishaw će se također vratiti u ulozi Q, jednako kao i Rory Kinnear kao Bill Tanner. Tu je ponovno i Ralph Fiennes kao Gareth “M” Mallory, koji će se vratiti kao čelična glava MI6 nakon što je u posljednjem filmu pomogao poraziti SPECTRE.

Još uvijek nije potvrđen povratrak Christoph Waltza kao voditelja SPECTRE-a- Ernst Stavro Blofelda, ali Fakunga je nagovijestio mogućnost njegova povratka.

Uz ovu staru postavu, šuška se da bi producenti u ulozi novog zlikovca voljeli vidjeti Mr robota, zvijezdu bohemian rhapsod

Osim toga, prema Varietyju, producenti su željni kao novog Bondovog zlikovca vidjeti Mr Robota i zvijezdu Bohemian Rhapsodya, Rami Maleka, no morati će nekako će zaobići produkciju njegovog hit serijala.
Znamo nešto malo i o radnji
Pričalo se i da je rani nacrt scenarija počeo s Bondom u mirovini koji se oženio sa Swann, nakon čega je ona brutalno ubijena što Bonda tjera još jednom na osobni put osvete, nešto kao i u ‘Her Majesty Secret Service’. No, ovo su za sada još uvijek glasine. Nekako se sve nadamo da će, unatoč 25 djelu smisliti neku originalniju priču.
Još uvijek nije poznata također jedna od najbitnijih stavki svakog bondovskog filma, a to je pjesma, ali glazbenici o kojima se priča uključuju Dua Lipu, Ed Sheerhana, Harry Stylesa i Lanu Del Rey.

 

TAGOVI007 daniel craig james bond

Komentiraj