Film i TV

sretan vam

Aside Banners

420 je, moraš danas gledati neki od ovih filmova uz omiljenu sortu kanabisa…

Piše , Objavljeno

…ako si u Kaliforniji, jer tamo je legalno!!!!!!!! Redakcija ne podržava nikakvu konzumaciju opijata jer, ako pročitate malo dalje, pretvara te u zombija koji krade i ubija. Ili tako nešto.

Big Lebowski

A što da ti kažemo? Glavni lik se zove Dude. Gledali ste ovo stoput, gledajte i 101.

Reefer Madness

Kanabis je još znan kao reefer, a u ovom filmu iz 1936. pretvara srednjoškolce u manijake koji ubijaju i siluju sve pred sobom. Nikad nismo znali da se tako nešto može dogoditi ako konzumiraš lake droge. Ako ti je teško riješiti se svoje “ovisnosti”, možda da probaš s ovim filmom. Ili ćeš se samo dobro nasmijati ako ne upali. Evo i cijeli film na Youtubeu! Pa recite da ne mislimo na vas… Naručili bi vam i pizzu sa svime, ali ne znamo gdje živite.

Friday

Iako danas nije petak, idealan je film za prelazak iz 20.4. u petak… Savjetujemo da ga počneš gledati u 23:00 kako bi sve glatko prošlo. Ice Cube i Chris Tucker duguju dileru 200 dolara. Svi smo bili tamo. Ako se ovo dosad nije našlo na programu, danas je taj dan. Redatelj je F. Gary Gray. Friday mu je bio redateljski debi, a danas režira hitove kao što su Straight Outta Compton i The Fate of The Furious. Trebaš poznavati povijest filma!

The Wackness

Klasični coming of age film, ali smješten u jedno od najdivnijih vremena ikad – New York sredinom devedesetih. Naravno, divno je samo nama kojima to vrijeme zvuči divno, a ignoriramo kriminal i ostale probleme koji su mučili New York u devedesetima. Luke dila i posjećuje svog psihijatra kojeg također opskrbljuje. Backdrop čitavog filma je taj predivni New York, a soundtrack je hip hop iz zlatne ere… Ben Kingsley je psihijatar, Josh Peck koji glumi glavnu ulogu izgubljenog i zaljubljenog tinejdžera se nije nešto isprofilirao u glumačkoj karijeri, ali film je dobar za ovu večer. Nećemo ti reći koga ćeš viditi u filmu, neka te oduševi…

Samsara

Samo pogledaj trailer i bit će ti jasno zašto…

High Maintenance

Nije film, ali pogledat ćeš sve epizode brže nego Malickov Tree of Life (kužiš… hah… Tree). Serija je ušla u naš izbor najboljih serija za 2016. godinu i to ne bez razloga. Serija je počela kao niz kratkih web epizoda na Vimeu, a zatim je HBO uletio s parama i naručio prvu sezonu od 6 epizoda. U svakoj epizodi se upoznamo s različitim likovima iz New Yorka, a jedino što povezuje sve epizode je The Guy, bradata dobričina/diler koji svim likovima u seriji isfurava travu.

Broad City

Također nije film, ali na ovo umireš od smijeha kao šef kineske trijade kod zubara u četvrtom dijelu Smrtonosnog oružja. Svi žele gledati dvije simpatične djevojke koje duvaju čitavo vrijeme i grebu se da uđu u klubove. Nemaju para i uvijek upadaju u najbizarnije moguće scenarije. A malo se i zaljubiš u njih putem. Ilana!

TAGOVIfilm kanabis marihuana

Komentiraj