Film i TV

daj više

Banner 300

5 stripovskih junaka koji zaslužuju svoj film, među njima je i Green Lantern jer pokušavamo zaboraviti taj film

Piše , Objavljeno

Nagledali smo se svega, velikih uspjeha i velikih neuspjeha koji su zar-iza-ovoga-stvarno-stoji-tim-ljudi razmjera. Koliko god ih gledali, želimo još. Ako nas pitate, nikad dosta filmskih adaptacija stripova. Naš apetit za takvim geekovskim poslasticama je jako velik. Da nam netko nudi večeru od 3 slijeda, a da za svaki slijed dobijemo jedan film sa stripovskim superjunakom, rekli bismo: “Danas jedemo za dvoje!”

Naravno da se nekada možemo zasititi takvih filmova, ali taj dan će tek doći kada pogledamo filmove sljedećih pet junaka.

Je li potrebno reći da su već trebali izaći!?

Nightwing

junaci 1

Nedavno smo pisali o ovom razmetnom Batmanovom sinu, Dick Graysonu. Uvjerljivo najpopularniji Robin koji je, kada god je zatrebalo, obukao plašt šišmiš-čovjeka i mijenjao ga. Nismo upoznati s tim je li ijedan spin-off dostigao toliku popularnost kao Nightwing.

Za one koji ne znaju – Dick Grayson je prvi Robin ikad, bio je vođa Teen Titansa, bio je nekada tajni agent, a bio je i Batman, nestajao, vraćao se, bio je mrtva, ali ne “za stvarno”. Na koncu, uvijek se nekako vrati tom svom crnom odijelu s plavim V na prsima. Nismo najveći obožavatelji majice na v-izrez, ali kod Nightwinga pravimo iznimku jer je precool lik s mamoj**ačkim stilom borbe.

X-23

junaci 2

Laura Kinney, poznata još kao X-23, je svojevrstan Wolverineov klon. Već smo imali priliku ju gledati u Hugh Jackmanovom posljednjem filmu gdje glumi regenerirajućeg ljudskog žderavca s prepoznatljivim kandžama od adamantiuma. Lauru je glumila Dafne Keen koju vjerojatno poznajete kao glavnu glumicu iz HBO-ove serije Njegova mračna građa (His Dark Materials).

Razvitak ovog lika nam se u stripovima jako svidio, a njen sam prikaz na ekranima u Loganu nas je oduševio. Mislimo da itekako može ispuniti rupu koju nam je ostavio Hugh… Ne znamo što Disney čeka iskreno ili Fox, tko god više ima prava. Napravite ovaj film.

Green Lantern

junaci 3

Znamo da već postoji film, ali je toliko loš da ga odbacujemo jednako jako kao i Ryan Reynolds. Ne priznajemo njegovo postojanje. Uz to, zelenih svjetiljki ima više, ne mora biti Hal Jordan, ali kako je on navodno najjači Lantern od svih (ima ih više boja), mislimo da bi u ovom remake/reboot vremenu dobro došao novi Green Lantern.

Lik može stvoriti prstenom što god zamisli. Toliku moć nemaju niti udate žene pred sudom u Americi.

Batman Beyond

junaci 4

Znamo da ima jako puno Batman filmova, ali još nije izašao ni jedan koji prati priču jedne od najboljih animiranih crtanih serija prema junaku iz stripova. Usudili bi se reći da nam je ovo najdraži Batman i animirana crtana serija s junakom iz američkog stripa.

Batman u budućnosti. I ne, Batman više nije Bruce Wayne, nego njegov mlađahni pomoćnik. Zamislite, odete u Njemačku raditi kao ispomoć starijim i nemoćnim, a ispostavi se da pomažete nekakvom bivšem superjunaku. Posao iz snova svakog klinca i IDESH urednika.

Gambit

junaci 5

Njegov film očekujemo godinama, ali nikad ništa… Da se razumijemo, verzija u kojoj ga treba glumiti Channing Tatum nam nikako nije najdraža, ali je bolje, nego ništa. X-Men Origins: Wolverine prikaz Gambit je bio kratak i više nay, nego yay.

Mi predlažemo Dacre Montgomerya iz Stranger Thingsa ili ako želite Gambita u godinama, Joh Holloway je vaš čovjek. Remy ima odličnu pozadinsku priču, zanimljive moći i dosta dobre neprijatelje. Kada će Disney početi izvlačiti lovu iz naših džepova projektima koji su dobri.

Disney, ako nemaš ideju, zovi nas, mi znamo što s ovim X-Menom. S obzirom na to da je iz New Orleansa, složili bi jedan vatrica soundtrack za film.

TAGOVIDC gambit Green Lantern marvel Nightwing X-23