Film i TV

Šteta

Aside Banners

50 Cent kao Christian Bale, ali uz jedan problem! Smršavio 24 kilograma za film koji nitko nije gledao

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Radi se o filmu s Fiftikom i Rayjem Liottom “All Things Fall Apart” iz 2011. Zvuči poznato? Vjerojatno samo zagriženim fanovima.

Iako ne pratimo slijepo IMDB-jev rating, ocjena 5,3 govori nam sve što trebamo znati. Rijetko će se dogoditi da će netko reći:  “Ma ne, ovo zaslužuje barem 7,5”, mo’š mislit’.

50 Cent protagonist je priče koja prati Deona, talentiranog sveučilišnog igrača američkog nogometa, koji se bori s rakom tijekom svoje posljednje godine studija. Inspiracija za priču donekle je bio reperov prijatelj iz djetinjstva.

Proslavljeni reper skinuo je nevjerojatnu količinu kilograma u samo devet tjedana i to zahvaljujući tekućoj dijeti, prenosi UNILAD. Nakon što je slike procesa podijelio s fanovima, mnogi su ostali šokirani.

Razgovarajući s Associated Pressom tada je izjavio da je bilo iznimno teško disciplinirati se kako bi u takvom fizičkom stanju uspio prenijeti energiju koju je osjećao u sebi.

Sadašnji 47-godišnjak objasnio je da je, kad bi njegova ekstremna dijeta postala preteška, na Googleu pretraživao uloge drugih glumaca koji su smršavjeli zbog inspiracije.

Znamo da se fizička preobrazba, pogotovo što se tiče kilograma, u Hollywoodu cijeni te da je nekolicina zbog toga prozvana ‘velikim’ glumcima, ali izgleda da 50 Centu nije uspjelo ono što je uspjelo Matthewu McConaugheyju ili Christianu Baleu.

To su potvrdili i kritičari, od kojih je jedan istaknuo kako je film uvelike podbacio baš zato što je 50 Cent odlučio tumačiti glavnu ulogu… auč!

Iako je njegov prvi filmski pothvat promašio cilj, reper je postigao veliki uspjeh svojom serijom “Power”, u kojoj je glumio i bio izvršni producent, kao i njezinim spin-offom “Power II: Ghost” te ABC-jevom serijom “For Life”.

Izgleda da je u pitanju ona stara – ne *ebe lijep, nego uporan.

 

 

 

TAGOVI50 cent all things fall apart dijeta film IMDb