Film i TV

nikad tužniji

Aside Banners

9 filmova koji su trebali biti legendarni, a postali su promašaji koji su pali u zaborav

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Najave ti film, kažu tko režira, kažu tko glumi. Nabriješ se najviše ikad. Samo što ne označiš datum premijere na kalendaru. Dođe film i… *cvrčci*

Ovi filmovi su nas opako razočarali. Još bi bilo okej da su samo nas, ali je priča bila puno veća od nas samih. Evo tih filmova, slobodno nam javite u komentarima na Facebooksu što smo sve promašili.

Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

.

Ljubljeno djelo Douglasa Adamsa, jedna nam od najdražih i najzabavnijih svemirskih književnih avantura, a dobili smo samo okej film. Martin Freeman, Sam Rockwell, Zooey Deschanel i Mos Def nisu mogli izvući ovaj film. Nije baš bio promašaj u klasičnom smislu riječi, ali smo jako htjeli da bude bolji.

A.I.

.

Spielberg koji se odlučio pozabaviti budućnosti. Nakon što se obogatio na dinosaurima i prošlosti. Nije baš prošlo. Izgledao je okej, dao je Haley Joelu Osmentu još jednu priliku da produži svoju dječju slavu, Jude Law je bio odličan, ali filma se nećeš sjetiti gotovo nikad – osim pri ovakvim listama.

Sucker Punch

.

Činilo se da Zack Snyder nakon filma 300 i filma Watchmen ne može pogriješiti. Sucker Punch je zvučao kao zicer. Privlačne ratnice koje bježe iz mentalne institucije, zanimljiv koncept koji je puno obećavao, a i nama omiljena Vanessa Hudgens je napokon glumila nešto što nije Disney princeza. I dođe taj film… I mi se ničeg ne sjećamo osim dobrih akcijskih scena.

Entourage

.

Serija Entourage je nepravedno nazivana muškim “Seks i gradom”. Valjda zbog broja prijatelja, glavnih glumaca u seriji. Mi odbijamo tu referencu. Da, obje su izašle na HBO-u u slično vrijeme. Entourage se igrao s razvojem hollywoodske zvijezde Vincenta Chase kojeg je glumio drveni Adrien Grenier, a uz njega su uvijek bili njegov brat i prijatelji, vulgarni agent Ari Gold i brojni drugi zanimljivi likovi. Poznate face su često gostovale u seriji, imali smo doticaj sa stvarnim svijetom glamura. Serija je bila odlična. Čak smo i zadnje sezone prožvakali iako nisu bile na razini ranijih.

Dobili smo i film, ali čini se par godina prekasno. Četiri godine nakon završetka serije je film stigao u kina, čini se da se publika zasitila likova i Vinceovih pokušaja da ostane relevantan. Mi smo išli u kino gledati, bio nam je okej, ali bilo nas je malo koji smo išli u kino gledati. I na taj način smo se oprostili s Entourage likovima.

The Tourist

.

Remake francuskog trilera Anthony Zimmer. Nije bilo velikog interesa javnosti sve dok se Angelina Jolie i Johnny Depp nisu pridružili projektu. E da smo znali kakav nas film čeka, ne bismo ga nikada gledali. Angelina i Johnny su izgledali dosta lijeno, kemije među njima uopće nije bilo, a radnja nas je masno razočarala. Kako opisati triler koji nije baš nešto napet? Film je brzo zaboravljen, tu i tamo nam iskoči na Netflixu pa moramo uvjeravati ukućane da ignoriraju face ovih dvoje predivnih glumaca jer je film grozan.

>> Pogledaj ostatak liste

TAGOVIFilmovi promašaji