Film i TV

Aside Banners

Aaron Paul podijelio full trailer za El Camino, Breaking Bad film – izgleda srceslamajuće

Piše , Objavljeno

Proteklog vikenda je održana dodjela Emmyja, a jedan od glavnih trenutaka na američkoj televiziji tu večer je bio teaser za Breaking Bad film nazvan El Camino.

Sada je Aaron Paul podijelio cijeli trailer gdje dobivamo malo više uvida u vizualnu estetiku filma, ali i radnju. Iako i dalje nismo sigurni što se događa, različite teorije fanova preplavljuju Internet, a mi ih ignoriramo jer želimo znati što manje kad krenemo gledati film.

Evo trailera:

Ili na Youtubeu ako vam Twitter ne radi.

.

U jednom intervjuu iz 2017. Aaron je progovorio o svom liku Jesseja Pinkmana s kojim se stopio toliko da je žicao cigarete na ulici. Bryan Cranston mu je u jednom trenutku rekao kako je OK na kraju dana presvući se, skinuti šminku i biti svoj.

“Volim ga. Volio sam tog klinca jako. Bilo mi je stalo do njega. Imao sam osjećaj da je stvarna osoba.”

To je Aaron Paul izjavio o svom liku. Kužimo. Vidi se da mu je stalo u novom traileru, takva strast u pogledu, teško je to glumiti. Nadamo se da će se Aaron nakon ovog filma razgranati u druge uloge, dosta je bilo sjene Jesseja Pinkmana. Još samo jednom, 11. listopada – na Netflixu. I možda par ponovnih gledanja.

El Camino nismo uvrstili na popis najiščekivanijih filmova do kraja godine (čitaj OVDJE) jer smo se bazirali na kino dvorane. Kod nas se neće pojaviti u kinima iako u Americi hoće u nekima. A daaaaaaj… I mi bismo ovo na velikom ekranu u VIP sjedalima.

TAGOVIAaron Paul Breaking Bad el camino film Netflix