Film i TV

hajpanje!

Aside Banners

Aaron Paul želi da pogledate ovu scenu prije novog filma “Breaking Bad”

Piše , Objavljeno

Hajpanje na film Breaking Bad koji treba izaći 11. listopada na Netflixu je u punom jeku. U tome nam pomaže i sam Aaron Paul koji je na Twitteru sa svojim fanovima podijelio koju scenu iz serije trebaju pogledati kako bi se što bolje pripremili na film.

Scena u pitanju je iz sedme epizode “One minute” treće sezone u kojoj psihički slomljeni Jesse Pinkman leži u bolnici i optužuje Walter Whitea za sve loše što mu se dogodilo, naglašavajući kako ne želi više ništa s njim.

“Otkad sam te upoznao, sve do čega mi je ikad stalo nestalo je, uništeno je, pretvoreno u govno, mrtvo”, kaže Pinkman Whiteu. “Otkad sam se povezao s velikim Heisenbergom, nikad nisam bio više sam. Nemam ništa! Nikoga. U redu? I sve je nestalo! Shvaćaš? Ne, zašto bi ti uopće bilo stalo? Sve dok dobiješ ono što želiš, zar ne? Boli te k**** za mene. ”

Ako je za vjerovati Netflixovoj najavi, u filmu ćemo vidjeti novog i poboljšanog Jessea Pinkmana, a za očekivati je i da će se film puno više posvetiti njegovom liku nego što je to napravila serija.

Sam Paul je za New York Times rekao: “To je poglavlje Breaking Bada za koje nisam znao da ga želim. I sad kad ga imam, toliko sam sretan da postoji… nisam mogao govoriti dobrih 30, 60 sekundi nakon što sam pročitao scenarij. Jednostavno sam se izgubio u svojim mislima. “

I mi se isto veselimo za Paula koji će osim u iščekivanom filmu Breaking Bad, glumiti i u trećoj sezoni Westworlda koja treba izaći sljedeće godine. You go, boy!

TAGOVIAaron Paul Breaking Bad Jesse Pinkman