Film i TV

Abe Lincoln bio je - Blade?

Aside Banners

Prvi trailer: Abraham Lincoln je lovac na vampire

Objavljen je prvi trailer za potpuni bizarluk od filma - Abraham Lincoln: Vampire Hunter, u kojem ubijeni američki predsjednik ratuje protiv - vampira.

Piše , Objavljeno

Abraham Lincoln:Vampire Hunter

Abraham Lincoln:Vampire Hunter


I dok Steven Spielberg planira biografski film o 16. predsjedniku SAD-a, na drugoj strani holivudskog spektra najavljuje se film potpuno suprotne ideje, fikcionalni pogled njegov tajni identitet, otkriven u privatnom dnevniku tog ubijenog predsjednika.

Film djeluje kao neka glupa, blesava i eventualno zabavna povijesna parodija, no projekt je zapravo iznenađujuće ozbiljan – producira ga (ali ne režira) Tim Burton, kojem je bizarluk modus operandi, ima budžet od 69 milijuna dolara (više od Spielbergovog filma) i, jasno, imat će 3D verziju kako biste se potpuno uživjeli u predsjednikovo mahanje sjekirom. Izlazi 16. lipnja.

U filmu, snimljenom prema istoimenom bestseleru, američki Građanski rat bio je potaknut invazijom vampira na američki Jug, a Lincolnova emancipacija robova samo sredstvo za lakši i sveopći pokolj vampira koji namjeravaju porobiti (i posisati) Sjever.

Roman, prema kojem je film sniman, druga je po redu slična parodija Setha Grahame-Smitha, čiji je prvi ovakav mashup bio roman Ponos i predrasude i Zombiji, adaptacija klasičnog romana Jane Austen kombinirana sa modernom fikcijom. Naravno, ne trebate sumnjati da će i ta knjiga završiti na filmskom platnu, a najavljuje se već za iduću godinu.

TAGOVIAbraham Lincoln: Vampire Hunter film trailer Vampiri

Komentiraj