Film i TV

bobi!

Aside Banners

Adam Sandler i NBA košarkaš Boban Marjanović snimaju film, traže tri osobe koje tečno pričaju srpski

Piše , Objavljeno

Adam Sandler je obećao ako ne osvoji Oscara za Uncut Gems da će snimiti najgori film ikad.

Ako nas pitate, već ga je snimio 2011. kada je krenuo putem Eddieja Murphyja pa je glumio i glavnog lika, ali i njegovu sestru u (s)hitu Jack and Jill.

Već smo pisali o novom Sandlerovom projektu u kojem glumi lika fasciniranog Halloweenom, ali nas puno više zanima ovaj projekt u kojemu glavne uloge igraju upravo Sandler, ali i legendarni Bobi Marjanović, centar Dallas Mavericksa i neprijatelj Johna Wicka iz trećeg nastavka Johna Wicka (ah kako volimo ove naše nezgrapne rečenice).

Sandler još jednom na filmu demonstrira svoju ljubav prema košarci, a u ovom filmu će glumiti skauta Philadelphia 76ersa koji dolazi u Srbiju u potrazi za novom košarkaškom zvijezdom. Film se snima u Philadelphiji pa nas jako zanima kako će pronaći Srbiju u Gradu bratske ljubavi.

Radnja filma nas podsjeća na My Giant, film s Billyjem Crystalom koji glumi lovca na talente i najvišim NBA igračem u povijesti, Rumunjom Georgheom Mureshanom pa postoji šansa da nas očekuje košarkaški remake s Bobijem u glavnoj ulozi.

Ove tri uloge koje se traže su žena od košarkaša, sin te tjelohranitelj pa ako imate ikakvu rodbinu ili ste dovoljno hrabri odletjeti u Amerike u potrazi za filmskom karijerom preko leđa Adama Sandlera (Robu Schneideru je uspjelo!) – sada vam je prilika.

Više podataka o prijavi možete pronaći na Britic.co.uk, glasilu britanskih Srba koji se zapravo simpatično zove Britić.

Veselimo se čuti srodne nam jezike u Netflix produkciji, sretni ćemo biti kao kad smo gledali 6th Man s Marlonom Wayansom kada je Srbin Zigi Hrbaček (hahahahah ZIGI! HRBAČEK!!!!) nakon pogođene trice počasti kojom psovkom.

TAGOVIadam sandler boban marjanović Netflix