Film i TV

he does it again

Aside Banners

Adam Sandler je Netflixov najvrjedniji dragulj – zadnji film mu ruši rekorde

Piše , Objavljeno

Adam Sandler već godinama ima ekskluzivni distribucijski ugovor s Netflixom zahvaljujući kojemu njegove komedije izlaze kod Velikog N-a. Kritika nije nikad bila previše naklonjena Sandleru, ali njega i Netflix to uopće ne zanima jer ljudi gledaju sve Sandlerove filmove, a to je jedino važno.

Sandlerov posljednji film Hubie Halloween je doživio premijeru 7. listopada, a bio je najgledaniji film kroz prva dva tjedna nakon premijere. Od travnja do siječnja – Hubie Halloween je uvjerljivo najpopularniji film na Netflixu, a jedini film koji ga je nadmašio po gledanosti od početka godine je poljski film “50 nijansi sive za siromašne” 365 Days.

 

 

Činjenica da je film vani tek nešto više od mjesec dana, a da je nadmašio brojne druge Netflixove hitove kao što je Extraction sa Chrisom Hemsworthom govori puno o vrijednosti koju Adam Sandler pruža Netflixu.

Radnja filma je smještena u Salemu u kojem Hubie DuBois nije baš omiljen član društva i svi ga ismijavaju. Hubie dobije priliku biti junak za Noć vještica. Je li ju iskoristio? Pogledajte sami – iako spoileri (a generalno i radnja) nikad nisu bili ozbiljna stvar sa Sandlerovim filmovima.

U budućnosti ćemo dobiti još Sandlerovih filmova – prvi u nizu je Hustle, film koji prati košarkaškog skauta koji u inozemstvu otkriva fantastičnog košarkaša i želi ga dovesti u NBA. U startu smo mislili da će Boban Marjanović biti glavna uloga u filmu, ali sve više i više nam se čini da će to biti NBA zvijezda Juan Hernangomez. Možda Balkan i Bobi dobiju epizodnu ulogu, bili bismo sretni i zbog toga.

TAGOVIadam sandler Netflix