Film i TV

Aside Banners

„Agent Elvis” je nova Netflixova animirana serija s Matthewom McConaugheyem

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Elvis se vraća u modu. Posljednji put kad smo doživjeli revival Elvisa, Nike je imao reklamu sa kavezom i svim nogometnim zvijezdama, a Junkie XL je napravio remix Elvisove pjesme „A Little Less Conversation”.

Opet smo dobili Elvisa. Ovaj put s ogromnim biografskim filmom u kojem je Elvisa fantastično odglumio Austin Butler. Nije bez razloga nominiran za Oscara. Netflix je pak odlučio uzeti Elvisa za tajnog agenta, a Matthewa McCounagheyja kako bi Elvisu udahnuo dah i glas. Čini se da McCounaghey govoriti vlastitim glasom, ništa od oponašanja Elvisovog naglaska, naglaska kojeg se Austin Butler još uvijek ne može riješiti.

U ovoj animiranoj seriji za odrasle, Elvis je preko dana globalna superzvijezda, a preko noći tajni agent koji se bori za spas čovječanstva.

Na seriji je radio Sony Pictures Animation, a oni su bili glavni odgovorni za Spider-Man: Into the Spider-verse pa se nadamo kako ovaj naslov neće biti potpuni promašaj. Animacija izgleda zanimljivo. Ali ono što nam je još važnije su priča i fore. Nekako sumnjamo da bi se McCounaghey petljao u projekt koji nije dovoljno dobar.

Evo i trailera.

Serija stiže na Netflix u ožujku.