Film i TV

bindž

Aside Banners

‘Ako može Pornhub, možemo i mi!’ – Kino Mediteran se potrudio da nam kućna izolacija bude podnošljivija

Piše , Objavljeno

Svi smo, manje- više, u istim govnima, i svi provodimo kod kuće daleko više vremena nego smo ikad mislili da hoćemo.

Ukoliko vam je Netflix i njegova ponuda filmova i serija već dosadila, Kino Mediteran nam svima besplatno donosi 22 nova naslova sa zadnjeg Festivala mediteranskog filma u Splitu. Radi se o nagrađivanim filmovima koje nećete imati prilike tek tako skinuti s neta, a koji su se prikazivali na festivalu.

Screenshot (478)

Ako može Pornhub, možemo i mi! Kad već ne možete u kina, mi vas častimo kvalitetnim filmovima. Na našoj stranici www.kinomediteran.hr/vod odaberite neke od 20 filmova iz naše ponude te ih besplatno pogledajte uz kod KARANTENA. Broj kodova je neograničen. Slušajte preporuke, čuvajte se i uživajte u filmovima“, poručili su.

Radi se o španjolskim, brazilskim, argetinskim, turskim, švedskim, danskim, bugarskim, paragvajskim, francuskim, izraelskim, norveškim i talijanskim nagrađivanim filmovima, a o tome koliko smo željni neengleske kinematografije najbolje govori podatak da je fimove od petka pogledalo već oko 2.000 ljudi te da je stranica u jednom trenutku radila dosta usporeno. Ako se susretnete s istim problemom, ne odustajte odmah već samo osvježavajte stranicu nekoliko puta.

Kino Mediteran je projekt revitalizacije kina u Dalmaciji čiji je glavni cilj oživiti kino dvorane i dovesti filmske programe u manje sredine te su tako mjesta poput Bola, Supetra, Hvara, Jelse, Imotskog, Podgore, Ploča, Lastova, Mljeta i drugih dobila svoje ljetno kino koje je u prošloj godini posjetilo više od 59 tisuća gledatelja.

TAGOVIcorona film karantena kino mediteran