Film i TV

parasite smash!

Aside Banners

Ako ste čuli za film Parazit, zanimat će vas vijest da HBO radi američku seriju i želi Marka Ruffaloa

Piše , Objavljeno

Možda ste čuli za Parazita. Svi su ga gledali. Osim tebe. Ako si i ti, ispričavamo se. Osvojio je sve što se moglo osvojiti, a u nedjelju je i odrađen povijesni podvig – film koji nije na engleskom jeziku je osvojio nagradu za najbolji film.

Već ranije smo najavili da HBO snima seriju temeljenu na Parazitu, naravno – na engleskom jeziku, a iz više izvora saznajemo kako HBO jako želi Marka Ruffaloa da glumi jednu od glavnih uloga u seriji. Ruffalo je vrhunski glumac koji se dokazao gotovo na svim frontovima – od TV filma The Normal Heart (snimljen baš za HBO), romantičnih komedija, teških filmova kao što su Foxcatcher i Spotlight pa sve do uloge Brucea Bannera/Hulka u Marvelovom svemiru.

Potpis Ruffaloa za Parazit TV seriju nije gotova stvar, ali mediji (kao Collider) tvrde da ga se snažno razmatra, a sigurni smo da Ruffalo ne bi imao ništa protiv ovakvog izazova.

Ono što nas veseli vezano za seriju je nekoliko natuknica koje je Bong Joon Ho podijelio sa svijetom – želi istražiti neke priče za koje nije imao prostora u filmu. Biramo to tumačiti tako da neće biti potpuni remake preveden na engleski već da će se samo odvijati u istom svemiru te baviti se istim temama kao i Oscarom nagrađen film.

parasite

Tek sad se priča o castingu, ne vjerujemo da ćemo seriju uopće dobiti prije 2022. godine, ali bit ćemo strpljivi – već puno puta smo na vlastitoj koži osjetili kako vrijeme leti.

TAGOVIhbo Mark Ruffalo parazit serije