Film i TV

pickle rick se vraća

Aside Banners

Ako ste propustili: još 70 epizoda Ricka i Mortyja zagarantirano!

Piše , Objavljeno

Kad je rečeno (ni više ni manje nego iz usta Dan Harmona, autora serije) da mreže nisu naručile nove sezone Ricka i Mortyja – znali smo da je to istina, ali TADA. Nije moglo zauvijek ostati tako, previše ljudi se kune u ludog znanstvenika i njegovog unuka.

Na Instagramu je Justin Roiland (jedan od autora) najavo kako je Adult Swim naručio 70 novih epizoda serije – što znači popriličan broj sezona. Barem nešto za razliku od limba kojim smo kročili, nesigurni u budućnost serije.

Rick je briljatni alkoholičar, cinični znanstvenik koji s unukom prolazi kroz avanture u paralelnim svemirima. Mi smo oduševljeni, a Kanye West je isto nahvalio ovu pomaknutu seriju pa možda nije ni čudno što je i on tako ekscentričan.

Nismo još sigurni kada će se emitiranje nastaviti, četvrtu sezonu iščekujemo kao sunce poslije kiše. U prve tri sezone smo imali 31 epizodu, tako da će novih 70 svakako pomoći širenju serije po različitim televizijskim postajama – uobičajena je količina od stotinjak epizoda za sindikalno prikazivanje – što će reći jedna epizoda dnevno kroz tri mjeseca. Fino.

Ovo je praktički novih sedam sezona! Sretni smo. A vi?

TAGOVIadult swim animirane serije cartoon network crtane serije rick and morty serije

Komentiraj