Film i TV

Banner 300

Ako ste propustili: Marvel nam dao Black Panther trailer, mi umrli od sreće

Piše , Objavljeno

Izgleda nevjerojatno. Kada smo saznali za ekranizaciju Black Panthera, najprogresivnijeg Marvelovog junaka (poglavito u današnjoj američkoj klimi) – bojali smo se kako će izgledati na velikom ekranu. Ovog vikenda se pojavio trailer i svi strahovi su nestali. Dvije minute vrhunske akcije, Michael B. Jordan s frizuricom na kakvu nismo navikli, Bilbo Baggins kao agent (ili Watson, ovisno gdje si prije vidio Martina Freemana), high-tech Afrika. Sve pogledaj ovdje:

Redatelj je Ryan Coogler (Fruitvale Station i Creed, u oba je surađivao s Michaelom B. Jordanom) koji vjerojatno neće (previše) žrtvovati svoju viziju kako bi ugodio Marvelovim glavešinama, a i pitanje rase je osjetljivo i sumnjamo da će se glavešine usuditi previše petljati.

Glumci? Teškaši. Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Angela Bassett, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Daniel Kaluuya… Teško će ovo za*ebati.

Ono što nas je posebno razveselilo je glazba u traileru – Run The Jewels koji čine Killer Mike i El-P, a mogli ste ih dosad često čuti u našoj rubrici Glazba friško ispod peke.

Premijera filma će biti u veljači 2018. godine, ovo gledamo. Kao i svaki superjunački film. Ali oko ovog nismo skeptični. Ovo je zakucavanje. Vjerojatno čak i veće zakucavanje od Spider-Man: Homecominga.

TAGOVIblack panther marvel superjunaci

Komentiraj