Film i TV

može

Aside Banners

Ako ste propustili trailer za Tom Hardyja kao Ala Caponea – ispravite to sad

Piše , Objavljeno

Josh Trank se nije baš proslavio sa svojom ekranizacijom Fantastične četvorke, ali je dobio priliku za povratak časti s biografskim filmom o najvećem gangsteru svih vremena, Alu Caponeu.

Primarno se film trebao zvati Fonzo, ali film je preimenovan u Capone kako bi izbjegli zbunjivanje publike koja nije spremna za išta osim prvoloptaškog.

Film neće proučavati slavno razdoblje Caponea iz doba prohibicije u Chicagu već će istraživati lik i djelo sredovječnog i dementnog Caponea.

Provjeri trailer da ti je duša mirna.

Ne možemo se baš odlučiti što mislimo o make-upu na Tomu Hardyju, ali nas film jako zanima jer je u pitanju Tom Hardy.

Sinopsis kaže:

Okrutni biznismen koji je vladao Chicagom željeznom šakom, Al Fonzo Capone je bio najozloglašeniji gangster američke povijesti. U 47. godini života, nakon gotovo desetljeća u zatvoru, demencija je načela Caponeov um i njegova prošlost postaje sadašnjost u obliku sjećanja na nasilje koja se stapaju s njegovim stvarnim životom.

Redatelj je izjavio kako film ide na streaming servise već 12. svibnja, još ne znamo koje, ali napeto iščekujemo. Navodno bi se mogao pojaviti i u kinima kada kina počnu normalno funkcionirati, ali nismo nešto najsigurniji u takav plan distribucije. Ako je na streamingu, teško da će nakon odgledanog filma u kinima ekipa pohrliti opet u kina.

TAGOVIal capone gangsterski filmovi josh trank tom hardy