Film i TV

Izabrana družica čovjeka od čelika

Aside Banners

Amy Adams bit će Lois Lane u novom Supermanu

Crvenokosa Amy Adams dobila je ulogu Lois Lane u remakeu Supermana koji će u kina doći krajem sljedeće godine.

Piše , Objavljeno

Nakon godina natezanja oko budućnosti Supermanove filmske karijere, prošle godine napokon je zacrtano da će redatelj novog filma biti Zack Snyder (Sucker Punch) te da će film krenuti ‘od nule’ i pričati o Supermanovim mlađim danima i pritom se neće oslanjati na dosad snimljene filmove ili objavljene stripove.

Amy Adams

Amy Adams

Ulogu Supermana nedavno je ubo Henry Cavill, a danas je pukla vijest da će mu se u ulozi Lois Lane pridružiti vatrena Amy Adams. Ova crvenokosa micica ostvarila je čitav niz zamijećenih rola, a nedavno smo ju gledali u filmu The Fighter gdje je za ulogu Charlene Fleming zaradila nominaciju za Oscara. U službenoj izjavi Warner Bros. Studija, stoji da su Amy izabrali zato što posjeduje ‘sve one kvalitete koje volimo kod Lois:pamet, čvrstoću, smisao za humor, toplinu, ambiciju i, svakako, ljepotu.’

Uz Cavilla i Adamsovu, potvrđeni su glumci koji će utjeloviti Supermanove zemaljske roditelje:Diane Lane kao Martha Kent, te Kevin Costner u ulozi Jonathana Kenta.

Snimanje filma Superman:Man of Steel počinje u kolovozu ove godine, a u kina će pred Božić 2012. Iz cijelog projekta kao producent stoji Christopher Nolan, pa jedva čekamo vidjeti što će Nolan i Snyder zajedničkim snagama napraviti od Kal-Ela.

TAGOVIAmy Adams christopher nolan Henry Cavill superman Zack Snyder

Komentiraj