Film i TV

Povratak Rona Burgundyja

Aside Banners

Prvi teaser: Will Ferrell se vraća kao Anchorman!

Filmski nastavak all-star komedije Willa Ferrella, Paula Rudda i Stevea Carella stiže iduće godine, a poznata ekipa donosi nam prvi teaser.

Piše , Objavljeno

Najavio je to prije mjesec dana, a već sada imamo prvi teaser – Will Ferrell vraća se kao Ron Burgundy, blesava, egoistična i šovinistička zvijezda vijesti lokalnog Channela 4. Uz njega vraća se trojac Paul Rudd, Steve Carell i David Koechner u svojim bivšim ulogama, a retro obleka i frizurice sedamdesetih također su prisutne u dvama kratkim teaserima.

Je li Anchorman najbolji Ferrellov film? Možda. Je li bitno? Jok. Idiotska grupica nesposobnih voditelja u novom nastavku vraća se idućeg ljeta i već ga bilježimo pod najiščekivanije filmove. U teaseru, doduše, nedostaje Christina Applegate koja je u prvom filmu glumila nadobudnu žensku voditeljicu koja se želi nametnuti u dominantno “muškom klubu”.

Prvi film ujedno je bio i komercijalna lansirna rampa za Judda Apatowa, koji je u narednim godinama postao mogul filmske komedije. Apatow se vraća kao producent, kao i Adam McKay u redateljskoj ulozi. To je manje-više sve što znamo, dva teasera i poster dodani ispod su baš to… Teaseri.

Ako vam u međuvremenu zafali doza Willa Ferrella, uskoro ćete ga moći gledati u komediji The Campaign nasuprot Zacha Galifianakisa.

TAGOVIAnchorman komedija will ferrell

Komentiraj