Film i TV

nema šanse da su pamučne

Aside Banners

Poznati redatelj pitao: Trebaju li Supermanu gaće preko hlača ili ne za idući film? Anketa je gotova!

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Superman je nekoć bio vrlo važan lik u svijetu filma. Originalni film s Christopherom Reeveom je uveo neke nevjerojatne novotarije u svijet filma, ali su nastavci smanjili interes za ekranizacijama superjunačkih stripova. Sve do Batmana Tima Burtona i… Ninja Kornjača!

Kasnije smo dobili pokušaj reboota Supermana s Brandonom Routhom u glavnoj ulozi. On je kao i Christopher Reeve imao gaće preko tajica, ali nije prošlo baš uspješno. Možda je u gaćicama problem?

Zack Snyder se dokopao Supermana i probao ga vratiti u centar zbivanja, a odlučio je i ukloniti svima dobro poznate crvene gaće s odijela Henryja Cavilla.

Činilo se kako će se Henry Cavill opet vratiti ulozi, ali je James Gunn preuzeo sve vezano za DC-jeve filmove i najavljeno je kako ćemo dobiti mlađeg Supermana. Samim tim je došlo i do postavljanja vrlo važnog pitanja — trebaju li Supermanu gaće ili ne?

Sam James Gunn je postavio to pitanje na svom Twitteru, gotovo 500 tisuća ljudi je glasalo, a 59.3 posto je glasalo kako su gaće ipak potrebne.

Prvi put kada se Superman pojavio u stripu, davne 1938. godine, imao je gaćice preko tajica što znači kako bi ova odluka bila u skladu s tradicijom i povijesti. A opet, Supika se borio protiv nacista nekoć, nadišao je taj dio svoje povijesti pa bi mogao i gaćice.

Ova anketa ne obvezuje Jamesa Gunna na ništa, ali smo zainteresirani hoće li poslušati glas naroda.

TAGOVIDC dceu ekranizacija stripa james gunn strip superman