Film i TV

Argo F*** Yourself. Keep the change, you filthy animal.

Aside Banners

Internet pobjeđuje: Argo je bolji kada se umiješa i Sam u kući

Piše , Objavljeno

Argo ima Oscara, Sam u kući nema. Gdje je tu pravda? Ovim youtube videom – Argo je barem na par sekundi dio nečeg posebnijeg.

argo i sam u kućiMash-up kultura je na vrhuncu zahvaljujući internetu, pa tako možemo vidjeti i scenu u kojoj iranski vojnik poduzima sve što je u njegovoj moći da obavijesti Kevinove roditelje da su ga zaboravili.

Bez obzira na odličnu priču koja uključuje snimanje fejk SF filma u pustinjama Irana kako bi “filmska ekipa” izvukla Amere iz prenabrijane rulje – Argu je nešto nedostajalo. Unutra su i Bryan Cranston i John Goodman, pa čak i naše gore list Željko Ivanek – ali Macaulayja Culkina se nitko nije sjetio pri castingu iako je on u stanju glumiti drvo. Kad kažemo “drvo”, mislimo na bezlične američanske diplomate koji nisu dobili dovoljno screentimea da razviju ličnosti, pa ponekad imamo osjećaj da bradati Ben spašava bonsai drvo.

zeljko ivanek

Ako ti Željko Ivanek ne može upgradeat vrijednost filma – ništa ne može

Bene Afleče, možeš osvojiti još pet Oscara, nisi ni do koljena osmogodišnjem klincu koji se bori protiv provalnika, ne bi li kasnije postao najosušeniji narkoman, a bome mu uspije i dokopati se Mile Kunis.
I nećemo ti zaboraviti Daredevila nikad. Ni zamjenu Jennifer Lopez s Jennifer Garner.

Argo F*** Yourself. Keep the change, you filthy animal.

TAGOVIargo mashup parodija sam u kući

Komentiraj