Film i TV

i najveći žale

Aside Banners

Arnold Schwarzenegger još uvijek žali što je glumio u ovom filmu

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Švarci je rođen u gradu s nešto više od 2000 ljudi, a postao je ikona. Osim što je popularizirao bodybuilding, postao je filmska zvijezda, multimilijunaš, a zatim i guverner Kalifornije. Sigurni smo da je Amerikanac da bi se okitio i prestižnom titulom podstanara u Bijeloj kući na barem 4 godine.

U osamdesetima i devedesetima je postao ono o čemu je Michael Dudikoff oduvijek sanjao – najveća akcijska zvijezda na svijetu. Malo tko mu je uopće došao blizu.

Iako mu nisu svi filmovi bili genijalni, ne žali za ničim – osim za snimanjem jednog jedinog filma, a to je Crvena Sonja iz 1985. godine.

Kad smo bili klinci, Red Sonja nam je bio odličan film, Sonja je uz princezu Leiu bila vladarica našeg mladog srca, ali nismo baš sigurni da bi nam se danas svidio. Ako te sjećanje baš ne služi, evo i trailera.

.

Red Sonja je iz istog svemira kao i Conan kojeg je Arnold već glumio ranije. Iako je Sonja junakinja priča Roberta E. Howarda, produkcijski tim nije uspio osigurati prava na pojavljivanje Conana u filmu pa je Švarci ponovio praktički istu ulogu, samo što se ovdje zvao Lord Kalidor. Trebao se samo pojaviti na kratko u filmu, ali onda je postao sporedna uloga te je umjesto jednog tjedna na setu proveo čak četiri tjedna.

I danas se Švarci šali kako mu je to najveća pogreška u karijeri te da je vlastitoj djeci prijetio da će morati gledati Red Sonju deset puta zaredom ako se ne budu pristojno ponašala. Ah Švarci, dežurni šaljivdžija.

TAGOVIarnold schwarzenegger Conan fantasy Filmovi red sonja terminator trivia