Film i TV

arnie na konju

Aside Banners

Arnold Schwarzenegger opet jaše – ovaj put u vestern seriji za Amazon

Piše , Objavljeno

Možete govoriti štogod želite o Arnoldu, ali je on jedna od najprepoznatljivijih faca na ovom planetu, a njegovi citati se upotrebljavaju svaki dan, čak i u najneprimjerenijim situacijama. Nećemo se ni truditi sakriti oduševljenje vezano za njegov angažman u snimanju serije Outrider.

Naravno da će osoba njegovog životopisa (i građe) dobiti i producentsku ulogu (i plaću), ali nas još više veseli njegov glumački angažman u ovom djelu u koji je Amazon odlučio ulupati pare.

Švarci će glumiti šerifa na indijanskom teritoriju u Oklahomi, a radnja je smještena pred kraj 19. stoljeća. Divlji Zapad, uistinu.

Gledat ćemo priču o zamjeniku šerifa koji mora uhvatiti legendarnog odmetnika u divljini, ali se i udružiti s okrutnim šerifom koji inzistira na propisnoj provedbi pravde. Već su nam najavili da su zamućene linije između pozitivaca i negativaca.

Minijaturni spojler, ali nam je dolio još malo benzina na hype. Pa neka gori!

Ovo je prvi put da će se Arnold angažirati u televizijskim dramama. Kratko je i vodio The Celebrity Apprentice nakon što je izvorni voditelj zbrisao. Možda se čuli i za tog lika. Zove se Donald Trump.

Arniejev izlet u TV vode ima smisla. Iako već godinama televizija nije mjesto na koje zvijezde odlaze umrijeti pa čak i ogromne zvijezde snimaju TV projekte, Guvernatorovo vrijeme blockbuster filmova je prošlo – na vašu i našu žalost, i ovo je pravo vrijeme da skoči na televizični vlak.

Amazonova produkcija raste, žele dostići Netflix, a sigurno će im u tom pomoći i licenca za seriju temeljenu na svijetu Gospodara Prstenova, a uskoro ćemo gledati i pustolovine Tom Clancyjevog Jacka Ryana. Na rosteru će također imati i seriju Conan the Barbarian – a nadamo se da je i ovaj vestern sa Švarcikom zapravo samo spletka kako bi pridobili Arnolda da odradi barem cameo ulogu u Conan seriji.

TAGOVIamazon arnold schwarzenegger serije vestern

Komentiraj