Film i TV

daj i petu odma

Aside Banners

Atlanta obnovljena za 4. sezonu i prije snimanja treće

Piše , Objavljeno

FX je najavio kako će obnoviti Atlantu za četvrtu sezonu i prije nego je uopće počela produkcija treće sezone. Na proljeće će početi produkcija za obje sezone, a svaka će se sastojati od osam epizoda. Glazba za naše uši…

Paper Boi, Paper Boi…

Donald Glover je autor serije koja je osvojila naša srca te zauzela čvrsto mjesto u našem rasporedu. Također je lansirala karijere ostalih glavnih glumaca – Briana Tyree Henryja, Zazie Beetz i Lakeitha Stanfielda.

“Kritičko oduševljenje i uspjeh koji su Donald, Paul, Dianne, Stephen i Hiro postigli tijekom dvije iznimne sezone očito jedne od najboljih serija na televiziji. Ova grupa suradnika je stvorila jednu od najoriginalnijih i najinovativnijih priča ove generacije i ponosni smo što smo partneri.”

Prva sezona je nominirana za 6 Emmyja, a osvojila je dva – za izvrsnog glavnog glumca u komediji te vrhusnko režiranje komedije. Obje nagrade je osvojio renesansni čovjek Donald Glover – o kojem smo napisali i profil jako davno kada smo mislili da ćemo redovito pisati profile. Možete ga pročitati OVDJE.

Iščekujemo.

Samo nam Atlanta može dati ovakve scene.

.

TAGOVIatlanta fx serije