Film i TV

budi banda što crowdfunda

Aside Banners

Avanture jednog pijanca u crtiću za odrasle “Avanture jednog pijanca”

Piše , Objavljeno

Teško je financirati projekte koji neće zadovoljiti mainstream publiku. Čitaj – obitelji s klincima koji će platiti po 4-5 karata za kino. Još je teže financirati projekte koje se zovu “Avanture jednog pijanca”.

Zato autori ovog remek-djela animacije i alkoholizma trebaju našu pomoć. Veliki animacijski studiji se ne usude kockati s ovakvim projektima pa su se autori odlučili na crowdfunding preko Indiegogoa.

Indiegogo kampanju objašnjava sam bog u video najavi projekta, a bogu glas daje veličanstveni Jeffrey Tambor.

Tko su autori? Augenblick Studios, maleni studio koji je svijetu podario Wonder Showzen i Ugly Americanse. Znači, stvaraju crtiće koji nikako nisu za dječje oči i uši.

Takav će biti i The Adventures of Drunky. Drunkyju glas daje kralj nad kraljevima Sam Rockwell, bog je Jeffrey Tambor, a vrag je Steve Coogan. Slavnih glasova je hrpa, a izdvojili bismo još Jon Glasera, Tylera The Creatora i John Leguizama

Screenshot_16

Bog i vrag se kozmički oklade i Drunkyju unište život pa on mora putovati kroz Raj i Pakao kako bi spasio svoju djevojku, ali i svijet.

Volimo mi animirane filmove koji su namijenjeni djeci s pokojom forom i za nas matore, ali dosta nam je diskriminacije ekipe sa škripavim kostima – diskriminirajmo malo i djecu.

Autori za početak traže samo 100 tisuća dolara, ima još dvadesetak dana do kraja kampanje, a skupili su četvrtinu novca. Ako doniraš novac, sudjelovat ćeš u stvaranju prvog animiranog filma koji je nastao u Brooklynu, a imaš priliku i dobiti neke poprilično kul poklone. Nama je najdraža pljoska s Drunkyevom facom.

Screenshot_18

Svi smo mi Drunky. Daj keš na Indiegogo kampanji.

TAGOVIadventures of drunky animirani film crtići indiegogo ugly americans za odrasle

Komentiraj