Film i TV

ako baš želite

Aside Banners

Odsad i vi možete mirisati kao Avengersi

Filmski Avengersi stižu u svibnju, a taman do premijere moći ćete naručiti četiri različita parfema i mirisati kao Captain America, Iron Man, Hulk ili Thor. Kako god to mirisalo.

Piše , Objavljeno

Osvetnici (The Avengers)

Osvetnici (The Avengers)


Bočica parfema stajat će vas 60 dolara, a tvrtka JADS International u travnju će ponuditi licencirane parfeme posvećene centralnim junacima Marvelovih Osvetnika. Doduše, vaša je stvar kako ćete hipotetskoj novoj djevojci objasniti da mirišete poput strip-junaka koje će za veliko platno adaptirati autor serije Buffy. Sretno s time.

Patriot, Mark VII, SMASH! i Worthy nazivima nagovještaju kojim likovima pripadaju. Naravno, Kapetanu Americi, Iron Manu, Hulku i Thoru; iako nemamo pojma kakve točno veze mirisi imaju s njima, osim blesavo napisanih opisa. Za Iron Manov Mark VII kažu da je “rezolutno sofisticiran parfem iskovan od mora, sunca, zemlje i daška ‘koga briga’ hira” ali pretpostavljamo ima miris po čistom viskiju. Baš kao i Robert Downey Jr.

Miris Osvetnika?

Miris Osvetnika?


Isti proizvođač u svojoj ponudi već ima “žanrovski” slične tematske parfeme. Ako se više furate na Star Trek ili Star Wars, možete mirisati kao robinja Leia i Lando Calrissian te kapetan Kirk, redshirt ili – pon farr.

Osvetnici u kinima

Informacije o filmu, koji u kina stiže 4. svibnja ove godine, poprilično se dobro skrivaju. Naravno, znamo da će okupiti prethodne junake Marvelovih filmskih adaptancija; “parfemizirane” Kapetana Ameriku (Chris Evans), Iron Mana (Robert Downey Jr.), Hulka (Mark Ruffalo) i Thora (Chris Hemsworth), te Black Widow (Scarlett Johansson), Nicka Furyja (Samuel L. Jackson) i njegov S.H.I.E.L.D. – koji nisu dobili svoje parfeme.

filmski Osvetnici

filmski Osvetnici


Režiju i scenarij potpisuje geek-ikona Joss Whedon (Buffy, Firefly), a tek je neki dan Empire magazin na svojoj naslovnici imao junake i neke insajderske detalje o filmu, što je sve super i krasno, ali mi bi nešto konkretno. Teaser trailer Avengersa, objavljen još prošlog listopada, glasom Nicka Furyja tek je najavio likove iz filma:

TAGOVIhulk iron man Kapetan Amerika miris Osvetnici parfem The Avengers Thor

Komentiraj