Film i TV

all the feelz

Aside Banners

Avengers: zvijezda End Gamea, Robert Downey Jr., emotivno se oprostio s Iron Manom

Piše , Objavljeno

Dužnost nam je obavijestiti vas da ovaj članak sadrži spoilere za Avengers: Endgame, iako, ako ga do sada niste pogledali, to vam vjerojatno i ne znači puno u životu.

Prošlo je gotovo mjesec dana od Avengers: Endgame premijere, a od tada su razbili gotovo sve rekorde u blagajni.

I sada, kad je prošlo više od tjedan dana otkako su redatelji Endgamea Joe i Anthony Russo proglasili ukidanje zabrane spojlera, zvijezda filma, Robert Downey Jr objavio je emocionalni video sa svog posljednjeg dana snimanja.

“Imam puno osjećaja”, kaže Downey u videu. “Ali slijedit ću Chrisovo vodstvo i sačuvat ću ih za Instagram.”

Endgame je obilježio posljednji nastup Downeyja Jr. u MCU-u nakon što je Tony Stark učinio veliku žrtvu kako bi osigurao Thanosov poraz u završnoj bitci, a kasnije su pisci filma rekli da nikada nije bilo sumnje da će Endgame biti posljednji put kad vidimo Iron Mana.

“Svi su znali da će to biti kraj Tonyju Starku”, rekao je Stephen McFeely, dok je Christopher Markus dodao: “To je dobra smrt. Ne osjeća se kao tragedija. Osjeća se kao herojski završen život.”

U međuvremenu, braća Russo otkrili su da je Robert imao “mješovite osjećaje” o Starkovom završetku u filmu.

“Tony Stark arc je najduži i možda najcjelovitiji lik MCU-a”, rekao je Anthony Russo. “Kada smo odlučili da želimo ovakav kraj za lika, svakako smo htjeli biti sigurni da se Robertu to sviđa, upravo zbog njegovog golemog doprinosa.

“Otišli smo na sastanak s njim i iznijeli ideju. Mislim da je Downey imao pomiješane osjećaje o tome kako Tony Stark završava u Endgameu ali mislim da je na kraju dana to potpuno prihvatio.”

Nismo sigurni da mi jesmo. RIP Iron Man.

TAGOVIavengers endgame iron man Robert Downey Jr.

Komentiraj