Film i TV

cool cat

Barack Obama podijelio najdražu glazbu iz 2020. – lik je upućeniji nego mi

Piše , Objavljeno

Svake godine Barack Obama koristi svoje platforme da skrene pažnju na sadržaj koji i dalje oblikuje njegov um. Zanimljivo je vidjeti koje knjige, serije i filmove je konzumirao u posljednjih 12 mjeseci, ali i dalje nas najviše oduševljava kada vidimo njegovu glazbenu playlistu.

Često se iznenadimo s njegovim izborom jer ne možemo da bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država to sve sluša. Dok bivši predsjednik Trump tijekom izbora zove Little Pimpa na pozornicu (iako je Lil Pump) u nadi da će kupiti glasove mladih, Obama vrti Gunnu, Bad Bunnyja, Travis Scotta, H.E.R., J Husa i Jessie Ware.

Raznoliko i iskreno bez ikakve agende – jer realno… Više ga ne mogu izabrati za predsjednika.

Očito je da ga i kćeri upućuju u novu glazbu. Dok je Obama bio u Bijeloj Kući, iscurio je selfie njegove kćeri Malije koja je nosila Pro Era majicu, kolektiva kojem pripada i Joey Bada$$.

Joey i Pro Era su dobili toliko publiciteta, čak su se jedno vrijeme brinuli da ih državne agencije prisluškuju. Zamisli koliko publiciteta će dobiti svi ovi artisti s Obamine playliste. Zadnji “likeable” predsjednik ih voli slušati. Puno to znači.

Provjeri što je dobri stari Barack podijelio sa svijetom na jednom od zadnjih Instagram postova. Vrh.

A onda možeš stisnuti i play na Spotify playlistu.

TAGOVIbarack obama glazba