Film i TV

I'll be theeere...

Aside Banners

Baywatch film se snima: The Rock i Zac Efron glavne zvijezde

Ipak ćemo gledati film Baywatch, samo ovaj put bez Mitch Buchannona.

Piše , Objavljeno

Svaka čast Davidu Hasselhoffu na svemu što je postigao kao Mitch Buchannon, ali Baywatch je serija koja je uspjela zahvaljujući oblinama Yasmine Bleeth, Carmen Electre, Pamele Anderson i brojnih drugih. Nisi bio faca na moru ako si imao običnu plutaču, morala je biti crvena kao u Baywatchu. Cijela obitelj je gledala “Spasilačku” kroz devedesete, svi su znali što slijedi nakon poznatih bubnjeva s početka uvodne špice, ali nikad nije snimljen veliki kino film s ovim fantastičnim predloškom. Film postoji, ali se zove Baywatch:Hawaiian Wedding i bolje da ne znate za njega. U vrijeme kada remakeovi i nostalgija vladaju Hollywoodom, producenti su odlučili da je vrijeme za pravi Baywatch film. Kada su tek počele kružiti glasine o blockbuster verziji, pričalo se o filmu u kojem će dvojica žgoljavih spasilaca prolaziti kroz komične muke pri treningu kako bi zaradili mjesto među prsatim i nabildanim kolegama.

dwayne 1

Sva sreća od te ideje se odustalo i The Rock je potpisao ugovor za snimanje. Moramo priznati da smo na taj potpis gledali blagonaklono. Ipak je to The Rock, čovjek zbog kojeg bismo pogledali i najveće govno, čak bi nam se najveće govno i svidjelo jer The Rock izvlači čitavu stvar.

Ono što se dogodilo prije nekoliko dana je u potpunosti poništilo taj The Rock efekt. Zac Efron (iz High School Musicala i ostalih govana) se također ukrcao na Baywatch vlak. Efrona ne možemo podnijeti. Zadnje što je snimio je “drama” o EDM dj-ingu čiji trailer nas natjera da imamo ozbiljne sadističke ideje. Npr. kako bi bilo super Zac Efronu čupati nokte i onda mu dati da nam napravi limunadu.

Vrhunski smo fotošopirali Efrona da vidite kako će mu stajati crvene hlačice

Vrhunski smo fotošopirali Efrona da vidite kako će mu stajati crvene hlačice

Očito će biti riječ o buddy komediji. Svi uključeni su najavili kako će The Rock biti stariji, iskusniji spasilac (dddd) koji zajedno s mladim, prgavim Efronom spašava lokalnu plažu od naftnog tajkuna. Naravno, to dva jako dobra plivača mogu i u stvarnom životu.

Producenti su čak i otvoreno priznali da im je nit vodilja 21st i 22nd Jump Street koji su uzeli hit televizijsku seriju i pretvorili je u financijski isplative filmove.

Okej, napucani The Rock i fit Efron su tu, ali nas zanima tko će glumiti ženske pripadnice ove važne službe za spašavanje ljudi i trčanje u slow motionu? Valjda ovo neće biti još jedan film samo za dame kao što je bio Magic Mike?

TAGOVIbaywatch david hasselhoff devedesete film ljeto nostalgija plaža the rock zac efron

Komentiraj