Film i TV

Konzumirat ćemo to

Banner300

Beckham snima novi dokumentarac o svom životu, mi kažemo može – iako bismo radije o jednom drugom velikanu

Piše , Objavljeno

Obožavamo sportske dokumentarce. Mislimo da nas ništa ne može motivirati u životu kao dokumentarac. Pokrenemo li se nakon toga? Slabo, ali se bar osjećamo bolje.

To je razlog zbog čega ćemo vrlo rado prihvatiti svaku novu priliku za dobru kauč motivaciju – motivaciju koju dobijemo dok smo na našem kauču.

David Beckham, nekoć jedan od najboljih nogometaša, ali zasigurno će još dugo biti jedan od najpoznatijih. Naravno da ima veze s tim što je zgodan, lijep muškarac koji je nerijetko model te voli uplivati u modni svijet. Za neke frizure se pitamo kako su mu bile prihvatljive, ali dobro.

Isti taj Becks, otac troje djece i muž od Posch Spice trenutno snima s Netflixom dokumentarnu seriju. Neće vjerojatno biti kao Last Dance, ali ćemo ju zasigurno pogledati.

Realno, vičući kao klinci na betonskim terenima “Bekem!” svaki put kada bismo izvodili slobodni udarac je dovoljno dobar razlog za Netflix da snimi dokumentarac za koji će navodno iskeširati 16 milijuna funti.

No, to i dalje nije onaj nogometaš o kojemu želimo baš čitavu seriju. Dugometražni – da, ali ne baš više epizoda. Za više epizoda bi prihvatili samo jednog čovjeka, a taj čovjek nije Messi, Ronaldo (koji god), Neymar, Modrić ili Mbappé, nego je to jedan jedini Thierry Henry.

Dajte narodu ono što želi, a to je Henry!

TAGOVIdavid beckham Netflix