Film i TV

samo pobjede

Aside Banners

Black Panther osvojio još jednu prestižnu nagradu – onu za najbolji trailer

Piše , Objavljeno

Znali smo da će se ovo dogoditi jer kako objasniti hype stvoren oko filma čiji lik ne poznamo toliko i uz kojeg nismo odrasli, ni u stripovskom smislu niti u filmskom – kao što je to slučaj s brojnim članovima Avengersa?

Još jedna nagrada za filmski hit, Black Panhter je zaradio više od 1.3 milijuna dolara, a sad je osvojio i nagradu na Golden Trailer Awardsima, dodjeli održanoj u četvrtak u Los Angelesu.

Ako vam ovo zvuči kao nova tvorevina filmske industrije kako bi nagrađivala samu sebe u nekom čudnom masturbatornom ritualu – pogađajte opet. Ovo je već 19. dodjela nagrada za najbolje trailere, a nagrađivani su i blockbusteri i nezavisni filmaši i dokumentarci…

Najveću nagradu je pokupio upravo Black Panther sa svojim “Crown” trailerom. Ako vam je teško prisjetiti se koji je to točno trailer jer ste kao mi pogledali gotovo sve ikad što je izašlo vezano za T’Challu i njegovu borbu protiv sila zla, evo brzinski podsjetnik:

.

Osim top nagrade nazvane “Best of Show”, Panther je osvojio i nagradu za najbolji akcijski trailer, najbolji akcijski TV spot (to su vam 30-sekundni traileri) i najbolji glazbeni TV spot.

U kategoriji serija su trijumfirali Stranger Things i Westworld – s po tri nagrade na svaku stranu.

TAGOVIavengers black panther film marvel superjunaci trailer

Komentiraj