Film i TV

kakva njuška

Aside Banners

Bob Saget je zapamćen kao dobar otac iz Pune kuće, a zapravo je bio divljak kojeg smo obožavali

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Bob Saget je napustio ovaj svijet u 65. godini života. Pronađen je mrtav u svojoj hotelskoj sobi.

Bob Saget je legendarni komičar koji je zapamćen po ulozi brižnog oca Dannyja Tannera u obiteljskom sitcomu Puna kuća. Uz tu seriju smo odrasli, toliko je stara i legendarna da smo ju gledali na kazetofonu koji je imao ugrađen crno-bijeli TV prijemnik. Ali ta uloga mu nije dopuštala da raširi krila. Slično je bilo s America’s Funniest Home Videos. Uvijek u odijelu, uvijek pristojan. Tek smo kasnije shvatili koliko je Bob Saget presmiješan i vulgaran lik te smo ga još više zavoljeli. Saget je davao glas i starijoj verziji Teda Mosbyja koja djeci prepričava kako je upoznao njihovu majku. Nismo veliki fanovi ni te njegove uloge – ali nam je drago da je fino zaradio s tim potezom.

Proces shvaćanja kakav je zapravo Bob Saget je započeo s njegovim pojavljivanjem u HBO-ov seriji Entourage.

Scena iz Half Bakeda Davea Chappellea nam je dala jedan od najikoničkijih citata iz Sagetove karijere.

John Stamos i Bob Saget su pobijedili čitav Internet kad su se pojavili na College Humoru i snimili vodič za maženje.

Saget se može pohvaliti i “najprljavijim vicem na svijetu”. Za ovo vam treba vremena, sedam minuta života, ali Saget je to zaslužio. Ovaj video će biti dovoljan da zaboravite imidž Sageta kao savršenog oca iz Pune kuće.

Ako uspijete pronaći dokumentarni film Aristocrats u kojem hrpa komičara priča jedan te isti vic, ali na drukčiji način – dajte mu šansu. Vidjet ćete puno poznatih njuški uz Boba Sageta.

Bob, počivao!

TAGOVIbob saget devedesete osamdesete puna kuća