Film i TV

yeeees

Aside Banners

Borg/McEnroe – vani je trailer za snažnu sportsku dramu, Shia LaBeouf puno psuje

Piše , Objavljeno

Zašto bi Sedam od Devet betlala McEnroea? Sad kad smo to izbacili iz sustava, možemo dalje.

Dvije legende tenisa se sukobljavaju u filmu Borg/McEnroe. Koje dvije? Nemoj da ti moramo crtati, sve ti piše. Borga će glumiti Sverrir Gudnason i jako nam je drago da su uzeli skandinavskog glumca umjesto neke blijede američke kopije Borga, a i Shia LaBeouf je dobio šansu vratiti se u Hollywood na velika vrata. Svi znamo koliko Amerikanci sline za svojim junacima i biografskim filmovima, ovo bi Shiji stvarno mogla biti velika prilika.

Svi znamo za McEnroea, naši očevi po vrhunskom tenisu i izljevima bijesa, a mi po prigovoranju i poricanju veličine Gorana Ivaniševića. LaBeouf je svakako sposoban biti iskreno bijesan, ovdje smo vidjeli samo jedan prigovor za loptu u autu i već smo kupljeni.

Pogledaj trailer…

Atmosfera nas podsjeća na onu filma Rush o Formula 1 suparništvu Jamesa Hunta i Nikija Laude, to je bio jedan sasvim pristojan film, očekujemo istu stvar i od ovog.

Film će premijeru doživjeti 22. rujna, a mi se nadamo da će i naši kinematografi to prepoznati i da ćemo moći gledati ove face kada i ostatak svijeta. Jer – nema ništa što više volimo od dobre sportske drame.

TAGOVIbjorn borg john mcenroe sport sportski film tenis

Komentiraj