Film i TV

oda vrhunskoj seriji

Aside Banners

Glazbena posveta Breaking Badu

Obožavatelj sjajne serije Breaking Bad napravio je zgodnu i upečatljivu kompilaciju scena, spojivši ih u glazbeni video čija je glazbena podloga remix pjesme "Ecstasy of Gold" Ennia Morriconea iz kultnog vesterna Dobar, loš, zao.

Piše , Objavljeno

Ne preporučamo gledati ako još niste pogledali Breaking Bad (ali pričekajte sa strane da vam održimo lekciju kako vas može biti sram) jer sadrži scene iz svih dosadašnjih sezona, doduše potpuno nepovezane i van konteksta.

Breaking Bad je početkom prošle jeseni završio četvrtu sezonu te se iz godine u godinu i dalje drži na samom vrhu televizije. Tek je par serija posljednjih godina uopće usporedivo s ovom – prvenstveno zbog napete priče, upečatljivog vizualnog stila te hrabrih i neočekivanih smjerova radnje.

Iduća, peta sezona bit će nažalost posljednja, no imat će povećan broj epizoda – 16 umjesto tradicionalnih 13. Još je uvijek prerano za otkrivanje točnog datuma povratka, no seriju očekujemo negdje tokom ljeta. Kako se radi o povećanoj posljednjoj sezoni, pretpostavlja se – iako nije službeno potvrđeno – da će matična mreža AMC raspoloviti sezonu i emitirati je poput aktualne sezone The Walking Deada, u dva dijela.

TAGOVIBreaking Bad

Komentiraj