Film i TV

nek bude dobro

Aside Banners

Bruce Lee je imao ideju za TV seriju ‘Warrior’ – u 2019. ćemo ju napokon i gledati

Piše , Objavljeno

Bruce Lee je ikona borilačkih vještina, filma, ali i čitave popkulture. Bake i djedovi ga prepoznaju, onda znaš da je ozbiljno. Njegova legenda bi bila i veća da je uspio realizirati svoju ideju o televizijskom projektu koji nikad nije zaživio.

Zapravo – zaživio je, ali je ideja ukradena, serija je nazvana “Kung Fu”, a glavnu ulogu je dobio David Carradine. Koncept je bio identičan Bruce Leejevom – borilačke vještine na Divljem zapadu, istočnjački vestern koji je pomogao popularizirati kung fu u Americi.

Od projekta gotovo ništa desetljećima, a onda smo prije četiri godine načuli da se redatelj Brzih i žestokih Justin Lin sprema realizirati Bruce Leejevu ideju za televizijsku seriju, ali dugo nismo ništa čuli o čitavom projektu. Do danas.

Trailer nam je pao u krilo.

.

Jonathan Trooper je kreator ove serije, a stoji i iza TV hita nazvanog Banshee, a režiju će preuzeti Justin Lin koji iza sebe ima nekoliko Fast&Furious filmova, Star Trek Beyond te brojne TV epizode popularnih serija.

Službeni opis Ratnika?

Akcijska drama smještena za vrijeme Tong Warsa u kineskoj četvrti San Francisca u drugoj polovici 19. stoljeća. Serija prati Ah Sahma, kung fu borca koji dolazi iz Kine u San Francisco pod tajanstvenim okolnostima i zapošljava se u jednoj od najmoćnijih obitelji u Kineskoj četvrti.

Serija će premijeru doživjeti tijekom ove godine.

TAGOVIbruce lee kung-fu serije warrior

Komentiraj