Film i TV

jipikajej

Aside Banners

Bruce Willis će još jednom umrijeti muški – jipikajej!

Piše , Objavljeno

Bruce Willis snima film Reprisal – u svojoj 62. godini i dalje ne odustaje iako smo ga već nekoliko put otpisali (pogotovo nakon drugog nastavka Ubojice mekog srca). Još jednom ćemo ga gledati kao Johna McClanea, vjerojatno i njegove najveće uloge ikad.

Čini se da će novi Die Hard nastavak biti kombinacija prequela i sequela, dosta flashback scena, a radnja filma će se odvijati u New Yorku sedamdesetih i u sadašnjim vremenima. Bruce Willis će biti akcijski junak “ovih dana”, ali najveći problem producenata će sigurno biti pronalazak glumca koji utjeloviti mladog Johna McClanea.

Bruce Willis je već imao scenarij s mlađim sobom – u Looperu je mlađeg Willisa utjelovio Joseph Gordon-Levitt, uz pomoć opakog makeupa kako bi što više sličio Willisu. Teško nam se bilo naviknuti na to, ali ne bismo imali ništa protiv kada bi se Joseph Gordon-Levitt upetljao, ali mislimo da čak traže nekog mlađeg.

U zadnje vrijeme Willis je snimio First Kill i Once Upon a Time in Venice, nismo gledali nijedan – ali mogli bismo skoro, nedostaje nam akcije s ćelavcem. Također će glumiti u nastavka Shyamalanovih hitova Unbreakable i Split koji će se zvati Glass. Može. Da. Da. Ako to nije dosta – Death Wish remake slijedi, Willis je novi Bronson!

TAGOVIbruce willis die hard umri muški

Komentiraj