Film i TV

meh svima

Banner 300

Čak i glumci Game of Thronesa ne vole zadnju sezonu

Piše , Objavljeno

Blagi spoileri su ispred na putu našemu.

Još samo jedna epizoda Game of Thronesa. I imamo posran osjećaj u ustima. Probali smo već neke opjevane zagrebačke burgere, znamo kakav je to osjećaj. Tyriona i dalje volimo iako je postao naivniji i gluplji s godinama, moguće da je od sveg tog alkohola. Arya je postala badass. A ostali? Meh. Neopravdano, bezvezno, požureno i baca sjenu na sve što se gradilo godinama.

Nekoć bismo dobili nekoliko epizoda pripreme za neke preokrete u radnji, a sada se sve događa u razmaku od par sekundi, ili u boljem slučaju – desetak minuta.

Netko je odlučio pospojiti reakcije ovih dobrih glumaca koji (ni usprkos svom glumačkom talentu) nisu uspjeli sakriti svoju istinsku reakciju. Čak i kad govore lijepe stvari, ne vjerujemo im.

.

Čak je i Nikolaj Coster-Waldau, njuška iza Jaime Lannistera, priznao da se ljubavna priča njega i Brienne činila zbrzanom.

“Nekoć smo imali cijelu sezonu da dođemo do određene točke. Sad se puno stvari događa vrlo brzo.”

A Conleth Hill (Varys) je rekao da je serija kao cjelina bila pozitivna i briljantna, ali da posljednjih nekoliko sezona nisu njegove omiljene.

Na pitanje kako će se publika osjećati vezano za posljednju epizodu Hill je izjavio: “Nemam pojma. Ne znam ni kako se ja osjećam.”

A kad pomislimo da smo čekali ovu sezonu više od ičeg. Više od Djeda Mraza s keksima, više od gola u devedesetoj, više od seksa u srednjoj (okej, možda ipak ne toliko)…

Možda se iskupe finalnom epizodom, iz dubine duše navijamo za to, ali mozak nam je polako odustao.

TAGOVIGame of Thrones hbo serije

Komentiraj