Film i TV

čekamo!

Banner 300

Chris Hemsworth se transformirao za ulogu Thora, ali sad će morati još više za Hulka (Hogana)

Piše , Objavljeno

Chris Hemsworth se morao transformirati u Marvelovog superjunaka Thora nevjerojatno napornim treningom i strogim režimom prehrane. Postao je toliko dobar u tom da njegova kompanija stoji iza jedne od najboljih aplikacija/programa za vježbanje Centr, ali sada će morati napraviti nešto što još nije dosad – nabiti još mišićne mase i postati još veći.

Film će režirati Todd Phillips (uz Joaquina Phoenixa, najzaslužniji za upjeh Jokera), a Netflix ima ekskluzivna prava za priču o najslavnijim danima Hulka Hogana, ništa ludi Hulk pod stare dane.

Radnja će pratiti Hulka od ranih godina wrestlinga pa do vrhunca Hulkmanije u osamdesetima.

U razgovoru za Total Film je pojasnio što misli o procesu pripreme za film.

“Ovaj film će biti jako zabavan projekt. Kao što možete zamisliti, priprema za ovu ulogu je itekako fizička. Moram dobiti na veličini više nego ikad dosad, čak i više nego sam narastao za Thora. Naglasak je na fizikalnosti i stavu.”

Hemswortha smo upoznali već u akcijskim filmovima gdje nas nerijetko nasmijava, čak je odlično odradio dramatičnu ulogu u Rushu, ali nijednom dosad nije glumio nekog kao što je Hulk Hogan – glasan, samouvjeren i karizmatičan.

Vjerujemo da on to može, veselimo se svemu što ima ovoliko nostalgije, nadamo se samo da Netflix neće zeznuti stvar jer nismo baš oduševljeni svim njihovim ekskluzivnim filmovima.

TAGOVIChris Hemsworth hulk hogan