Film i TV

mad skinny

Aside Banners

Chris Hemsworth više nije nimalo nalik Thoru zahvaljujući prehrani od 500 kalorija dnevno

Piše , Objavljeno

500 kalorija dnevno. Pitate se kako 500 kalorija izgleda? Pa.. Big Mac. Jedan Snickers. Pecivo s krem-sirom. I to ne sve skupa. Svako jelo posebno je 500 kalorija. Na takvoj je dijeti Chris Hemsworth, bog Thor glavom i bradom, ali ne i mišićima.

thor

Ron Howard je režirao film In the Heart of the Sea o stvarnoj pomorskoj nesreći koja je inspirirala Hermana Melvillea da napiše klasik svjetske književnosti – Moby Dick. Hemsworth tumači ulogu prvog časnika Owena Chasea, a morao je izgubiti značajnu količinu tjelesne mase kako bi snimili scene nakon brodoloma.

Od najseksi muškarca na svijetu (rekli neki drugi mediji, ne mi), Hemsworth je postao jedan od mršavijih hollywoodskih zvijezda. Svojim novim lookom se pohvalio na Instagramu. Još uvijek izgleda bolje od Christian Baleovog izdanja za film Machinist. U captionu je napisao kako nikom ne bi preporučio “izgubljen na moru” dijetu.


 

“Moramo snimati neke mršavije stvari gdje smo na 500, 600 kalorija na dan i to dobra tri, četiri tjedna. Bit će opako, ali bar ćemo biti zajedno u muci. U ovom trenutku najviše od svega mislim na hranu.”

Film izgleda opako, izlazi baš u blagdansko vrijeme. Ne znamo je li idealan za božićno vrijeme, a bome ni usudimo li ga se gledati u kinu.

TAGOVIavengers Chris Hemsworth dijeta fitness mršavo Thor

Komentiraj