Film i TV

Chris Pine ozbiljno želi titulu kralja geekova – evo ga i u Dungeons and Dragons filmu

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Chris Pine u Netflixovom Outlaw King filmu/Youtube Screenshot

Tko zna. Možda su Game of Thrones i (khm) Witcher promijenili žeđ mainstream publike za fantasy filmovima. Na to računa i Paramount studio koji je u suradnji s Hasbrom odlučio uložiti puno u još jedan Dungeons and Dragons film. Ako nas pitate koji je bio zadnji – nemamo pojma.

(Kratkim pretraživanjem bespuća interneta dolazimo do činjenice da su bila tri D&D filma od kojih je prvi izašao 2000. godine, a zadnji imena Dungeons & Dragons 3: The Book of Vile Darkness 2012. godine. Pffff. U prvom je glumio i Jeremy Irons. Ima tri i nešto na IMDB-ju. Na budžet od 45 milijuna dolara je zaradio 33.8 milijuna. Boli.)

.

Nakon Star Treka, uloge Stevea Trevora u Wonder Woman filmovima, Chris Pine želi biti kralj geekova s ovom novom ulogom, a ujedno i kralj geek Chrisova. Chris Pratt, Chris Hemsworth i Chris Evans se isto bore za ovu titulu, ali Pine će ovim potezom sve prešišati za puni krug.

Za scenarij i režiju su zaduženi Jonathan Goldstein i John Francis Daley. Oni su napravili i simpatični film Game Night. Ako uspiju u D&D unijeti malo zabavnog duha Game Nighta, D&D bi mogao biti hit.

Hoćemo li u filmu gledati neke klince kako bacaju čudnovate kocke ili ćemo samo dobiti standardne vitezove i zmajeve? Vidjet ćemo. Samo neka je zabavno. Nikom se ne da gledati ozbiljan film s D&D pričom.