Film i TV

bat-eter

Aside Banners

Christian Bale dao vrlo važan savjet novom Batmanu – onom sjajnom malom iz Twilighta

Piše , Objavljeno

Sjajnom. Jer mu se kože sjaji. Jer je vampir. Get it?

Robert Pattinson je odavno prestao biti “mali iz Twilighta”, ali ljudi koji baš i ne gledaju puno filmova vole hejtati jer eto baš oni znaju koji je pravi smjer za multimilijunsku produkciju kao što je Batman. Nekad ni producenti doduše ne znaju (khm George Sisica Clooney), ali Pattinson je posljednjih nekoliko godina svojim izborom filmova pokazao da mu je stalo do glumačke umjetnosti. Čekaj da vidiš The Lighthouse kad izađe.

.

Christian Bale je isto karakterni glumac koji se iskazao i u superjunačkoj ulozi, Dark Knight trilogiji koja je redefinirala superjunačke filmove i pokazala mračnu stranu comic-to-movie stvaralaštva. I dan danas se DC-ju teško otresti Dark Knight naslijeđa, donedavno su im svi filmovi bili mrtvo ozbiljni, a samim tim i …zijev… dosadni.

Christian Bale je odlučio dati esencijalan savjet Pattinsonu. Možda nije ono što ste očekivali, ali Bale je, prilikom promocije svog novog filma Ford v Ferrari, rekao sljedeće o kolegi.

“Isto kao što sam rekao i Benu (Afflecku, jel), samo se pobrini da možeš pišati sam. Ne osjećaš se baš kao superjunak ako se ne možeš ni popišati sam.”

Možda bi bilo vrijeme da Batman, Alfred i Lucius Fox izmisle… bat-eter? Okej, nećemo više.

Sigurni smo da su piš-pauze u bat-odijelu komplicirane. Ako se sjećate Michaela Keatona – lik nije mogao krenuti vrat. Zato je Bale tražio modifikacije svog odijela.

Pattinsonu je netko (ne želimo ni znati koja je to pozicija na filmskom setu) morao pomoći ugurati guzove u nogavice odijela tako da smo sigurni da će i on imati problema sa svojom ulogom.

Bale je dodao kako je izbor Pattinsona zanimljiv.

“Siguran sam da će izmisliti nešto jako zanimljivo.”

Ako te zanima što Pattinson kaže za novi film, ali i za Batmana, evo kratkog intervjua za Variety.

.

TAGOVIbatman christian bale DC Robert Pattinson strip superjunaci