Film i TV

come on and slam...

Aside Banners

Čim LeBron James odluči za koju ekipu će igrati – dobivamo trailer za Space Jam 2!

Piše , Objavljeno

Space Jam! Najveći film svih vremena. Bar u našem svemiru (badum-ts). Omiljeni nam Looney Tunes likovi u kombinaciji s najvećim sportašem tadašnjice protiv Monstarsa, izvazemaljaca koji su pokrali talente od Muggsy Boguesa, Patricka Ewinga, Charlesa Barkleya, Larry Johnsona i Shawna Bradleya (priča se da su Monstarsi svima vratili talente po završetku snimanja filma osim Shawnu Bradleyu).

Volimo sve što ima veze sa Space Jamom, a kada smo sredinom prošle godine čuli kako se priprema nastavak (o kojem se nagađa već stoljećima) – freakoutali smo. Još je projekt dobio Justin Lin, čovjek koji zna hendlati blockbustere.

Michael Jordan ima već previše godina pa se pričalo kako će LeBron James braniti našu galaksiju svojim košarkaškim vještinama, a napokon znamo i kada ćemo vidjeti prve scene iz filma.

Nakon što LeBron James potpiše novi ugovor s novom (ili starom) NBA momčadi, uz pomoć novog Instagram servisa nazvanog IGTV će otkriti i trailer za novi Space Jam. Možda ne i punokrvni trailer, ali teaser nam je dosta. Bar datum da dobijemo.

Snimanje još nije započelo, ne znamo kako bi Kralj James uopće mogao to odraditi pored zvjerske NBA sezonu kakvu je imao iza sebe, ali čini se da bismo film mogli dobiti u naredne dvije godine.

LeBron James se ne mora brinuti za svoju košarkašku karijeru, igra bolje no ikad – ali se u posljednje vrijeme polako okreće i glumi te produkciji. Neka sve drugo propadne, ali Space Jam si nam dužan, Džejmse.

Do novog trailera za novi Space Jam, evo starog trailera za stari Space Jam

.

TAGOVIfilm košarka lebron james looney tunes Michael Jordan space jam

Komentiraj