Film i TV

novi, bolji

Aside Banners

Čini se da je pronađen glumac koji će tumačiti novog Batmana, mi smo zadovoljni (jer nema više Ben Afflecka)

Piše , Objavljeno

Dosta nam je bilo Ben Afflecka u ulozi Bruce Waynea, sva sreća da je otepao zauvijek. Šire se glasine kako je Armie Hammer, glumac nominiran za Oscara (za vjerojatno najbolje ime ikad), u završnim pregovorima za ulogu Batmana. Gledali smo ga u Social Networku, u Lone Rangeru, u Call Me By Your Name, a sada će i Vitez tame doći na red.

Hammer je već trebao glumiti Bruce Waynea jednom prilikom, u George Millerovom filmu Justice League: Mortal, ali je projekt propao još 2007. godine.


View this post on Instagram

A post shared by Armie Hammer (@armiehammer) on

Matt Reeves priprema novog Batmana za 2021. godinu, a radnja će se fokusirati na mlađeg Batmana kojeg bi trebao glumiti Hammer. Naglasak će biti stavljen na noir atmosferu i Batmanove detektivske vještine kao i u stripovima, a vidjet ćemo i nekoliko negativaca. Znamo da Batman ima najbolje negativce, taj dio mora biti ispoštovan. Nekako nam smrdi da bismo mogli vidjeti Pingvina, njega dugo nismo vidjeli.

Već smo pisali o Batmanovim nasljednicima OVDJE , čini se da smo promašili apsolutno sve, ali je Armie Hammer jedan odličan izbor i nadamo se kako nećemo požaliti i ovu casting odluku.

TAGOVIarmie hammer batman DC

Komentiraj