Film i TV

mašala

Aside Banners

Čini se da u 2021. godini nećeš u kino – Warner Bros. sve filmove izbacuje online, uključujući i Dune i Matrix 4

Piše , Objavljeno

Warner Bros. je bacio bombu!

Prvo smo saznali da Wonder Woman 1984 stiže na HBO Max krajem ove godine, baš u božićno vrijeme, a sada i čitav niz filmova predviđenih za 2021. godinu. Da, to znači The Suicide Squad (s određenim članom THE ispred, vrlo važno), Matrix 4, Dune, Tom & Jerry, Space Jam 2 (AJMEEEE), Mortal Kombat, Godzilla vs Kong i brojni drugi. Ups, imamo boner.

Svi njihovi filmovi s datumom premijere u 2021. godini će biti prikazani online, paralelno s tradicionalnim projekcijama u kino-dvoranama. Online će se prikazivati na HBO Maxu, njihovoj streaming usluzi, i to u trajanju od 30 dana, nakon čega neće biti dostupni neko vrijeme. Svatko s Balkana zna da WEBripovi slijede onog trena kada se film ili serija pojavi na netu u bilo kakvom streaming obliku. Ovo bi moglo jako oštetiti kino-dvorane i postoji šansa da će se kinematografi još teže oporaviti od posljedica pandemije zbog ovakve odluke Warner Brosa.

Američki stručnjaci predviđaju da će se situacija s pandemijom dodatno pogoršati u Americi pa je moguće da su iz Warner studija donijeli odluku baziranu na ovim pesimističnim prognozama, a sigurni smo da je i (ne)uspjeh Teneta na blagajnama odigrao veliku ulogu.

Znate li što ovo znači? HBO Max je upravo stekao oooogromnu prednost nad Netflixom, streaming ratovi tek počinju, a najviše ćemo profitirati mi. Gledatelji. Uglavnom s Balkana.

TAGOVIDC dune hbo HBO Max streaming ratovi streaming servisi Warner Bros