Film i TV

neki govore da je odavno

Aside Banners

Conor McGregor postaje glumac – i to u remakeu legendarnog filma iz osamdesetih!

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot

Prvi UFC prvak u dvije kategorije i vlasnik tvrtke koja se bavi prodajom viskija, Conor McGregor, trebao bi se po prvi puta pojaviti u filmu. Pitamo se ima li nešto što Conor McGregor ne može? Zlobnici će reći da ne može pobijediti u borbi jer od 2016. godine ima samo jednu pobjedu i to protiv „umirovljenika“ Donalda Cerronea.

Posljednji put borio se 2021. godine, a fanovi željno iščekuju njegov novi nastup koji toliko najavljuje na svojim društvenim mrežama. Dok se to ne dogodi, McGregor će se okušati i u glumi. Glumiti će uz Jake Gyllenhaala u remakeu akcijskog filma Road House iz 80-ih godina. Radnja filma odvijati će se oko bivšeg MMA borca kojeg neće glumiti Conor, već Gyllenhaal, koji dobije posao izbacivača u jednom noćnom klubu.

Ne možemo reći kako McGregor nema baš nikakvog iskustva u glumi jer je ipak
glumio u brojnim reklamama tijekom svoje karijere. Film bi trebao krenuti sa snimanjem ovog mjeseca i bit će dostupan za gledanje u više od 240 zemalja nakon što bude objavljen. Navodno je McGregora privuklo to što je u originalnom filmu iz 1989. godine glavnu ulogu igrao legendarni Patrick Swayze.

Međutim, McGregorov fokus bit će na njegovom dugo očekivanom povratku u UFC. Bivši prvak perolake i lake kategorije nije se borio otkako je slomio nogu u porazu od Dustina Poiriera na UFC-u 264 prošle godine. McGregor je sada nastavio s punim treninzima i očekuje se da će se vratiti u oktogon ove godine. Michael Chandler, Charles Oliveira i Kamaru Usman samo su neki od brojnih imena koja se spominju kao potencijalni protivnici Ircu. Kako je McGregor u posljednje vrijeme prebijao samo starce, kako u pubu kada odbiju njegov viski tako i u oktogonu, nikako mu ne bismo preporučili prethodno navedene borce.

TAGOVIconor mcgregor hollywood jake gyllanhaal patrick swayze ufc