Film i TV

ipak ima vremena za umrt

Aside Banners

Coronavirus svima remeti planove – premijera zadnjeg Bonda ‘No Time To Die’ odgođena za 7 mjeseci

Piše , Objavljeno

Ne želimo biti dio panike, samo kukamo što nećemo vidjeti zadnjeg Bonda u travnju kako je i prvotno obećano. Studiji iza projekta su donijeli odluku da se premijera pomakne na studeni jer se itekako boje da će masovna histerija povezana s coronavirusom utjecati na zaradu s kino blagajni. Kužimo. Novac je glavni motiv.

Ovaj “No Time To Die” već neko vrijeme ima muke s produkcijom, Daniel Craig se zadnji put pojavljuje u ulozi agenta 007 i svemir se urotio protiv 25. filma iz dugovječne franšize.

Fanovi Bonda, i to oni hardkor fanovi koji imaju webstranice posvećene špijunu koji ju je volio, tvrde da je ovo dobra odluka.

“Vrijeme je da se zdravlje stavi ispred marketinških rasporeda filmskih premijera. Postoji velika šansa da će kina biti zatvorena ili da će posjećenost biti drastično reducirana. Čak i ako ne bude zakonskih restrikcija, da citiramo M iz Skyfalla: ‘Koliko sigurno se osjećate?‘”

Da. Citirali su M. I to iz prosječnog Skyfalla. S nekim throwaway citatom koji mi nikako nismo zapamtili. Ali da je u pitanju priprema omiljenog Bondovog koktela (nije Molotov) ili špijuna, ime špijuna – toliko znamo.

Odluka je pala nakon što su otkazane promo-turneje po Kini, Južnoj Koreji i Japanu u koje se glumci i filmska ekipa upuštaju prije premijere kako bi podebljali brojke, digli svijest o filmu i učinili se simpatičnima običnim smrtnicima. Očito u tom i jest problem – što smo svi skužili da smo smrtni i kako onda reagirati na film koji se zove “No Time To Die”.

TAGOVI007 coronavirus james bond