Film i TV

može

Aside Banners

Čovjek koji je unio revoluciju u strip-adaptacije će režirati novog Doctora Strangea

Piše , Objavljeno

Nastavak Doctora Strangea je trebao režirati Scott Derrickson, ali ipak ništa od toga. Svoj angažman je napokon potvrdio Sam Raimi, njuška koja je pomaknula granice filmskih strip-adaptacija sa svojom Spider-Man trilogijom (iako i dalje pokušavamo zažmiriti na treći dio).

“Volio sam Doctora Strangea kao klinac, ali je uvijek bio iza Spider-Mana i Batmana za mene, bio je na petom mjestu velikih stripovskih likova. Bio je originalan.” rekao je Sam Raimi u intervjuu za comicbook.

Scott Derrickson je trebao režirati nastavak, ali je napustio projekt zbog “kreativnih razlika”. Komentirao je vijest o Raimijevom angažmanu.

“Radio sam s njim, jedan je od najljubaznijih ljudi koje sam upoznao u ovom poslu, kao redatelj, ali i kao živuća legenda. Odličan izbor za preuzimanje Doctora Strangea.”

Doctor Strange in the Multiverse of Madness je trebao Benedicta Cumberbatcha uroniti u hororske trope, a moguće je da će se to i dalje dogoditi s obzirom da je Raimi odgovoran za Evil Dead serijal i Poltergeista.

Veselimo se budućnosti, a dotad ćemo gledati Marvel ispočetka.

TAGOVImarvel sam raimi