Film i TV

Zach Galifianakis kaže da valja

Aside Banners

Craigslist Joe: Kako preživjeti bez novaca i prijatelja, samo uz oglasnik

Craigslist Joe priča je slična (dijelom) režiranim dokumentarcima poput Supersize Me, i govori o pothvatu Joea Garnera koji se odlučio preživjeti uz pomoć oglasnika.

Piše , Objavljeno

Joe će preživjeti punih 31 dan bez novaca i bez prijatelja na čiju bi se pomoć mogao osloniti, ali će podršku i pomoć potražiti u tisućama drugova Amerikanaca čiji se životi isprepliću u mikrokozmosu najvećeg internetskog oglasnika – Craigslista. Bit će vam sve jasnije kada pogledate dve i pol minute trailera.

Craigslist Joe

Craigslist Joe

Kako preživjeti od prvog do prvog bez novaca i iPhonea, to zna svaki prosječni Hrvat, no ipak dozvoljavamo mogućnost da će nam ovaj film biti zanimljiv. Pogotovo kada znamo da se redateljske batine (ako drugi mogu govoriti ‘palice’, mi možemo ‘batine’, u čemu je razlika?) prihvatio Joseph Garner (producent drugog i trećeg Mamurluka), a u ulozi producenta iskušao se čovjek kojeg ni prezime nije spriječilo da postane planetarno poznat – Zach Galifianakis.
Plod njihova zajedničkog tripa nikako ne može biti nezamijećen, iako, ako dopuštate neobjektivnu zamjerku, trailer toliko pršti patetikom da ga se ne bi posramio niti RTL u nedjelju poslijepodne.

TAGOVICraigslist Craigslist Joe dokumentarac dokumentarni-film Joe Garner Joseph Garner trailer Zach Galifianakis

Komentiraj